Publikováno Srpen 27, 201312 r Zdravim, ještě jedna věc. Mám držák na telefon před spolujezdcem a chci ho pryč. A tak se chci zeptat zda nevíte kde sehnat levně díl bez díry na držák. Je to L&K černý klavír nebo tak nějak tomu nadávají. Díky.
Srpen 28, 201312 r zože si Vin číslo auta čo to má čierne bez držiaku - napríklad na škodaplus.cz a v škodovke ti to podľa toho vin vytipujú a objednajú
Srpen 28, 201312 r Autor To vím a stojí 2700 a ti idioti mi podle vin objednali zase z dírou, i když jsem řekl bez díry, a teď mám dva s dírou a to jeden nový a jeden v autě. Díky za radu, ale to to radši nechám ukradnout. Zloděj se snad nesekne.
Srpen 29, 201312 r vrátiť sa to dá do 10 dní bez nasrania aspoň u nás mal si mu dať vinko auta čo to má také aké chceš s fabriky , s tvojho vinu nájde len to čo tam máš ty ... to je najistejší prípad
Srpen 31, 201312 r Autor vrátiť sa to dá do 10 dní bez nasrania aspoň u nás mal si mu dať vinko auta čo to má také aké chceš s fabriky , s tvojho vinu nájde len to čo tam máš ty ... to je najistejší prípad Přesně tak a ta kráva co tam dělá ví prdlajs a v tom to je. No jak už bylo napsáno. Chybami se člověk učí a tak to je. Mě jde o to, že bych to vyměnil za kus bez díry a třeba aspoň prodal za 50% ceny (tedy 1 tis.) Nic víc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.