Lapiduch_CZ Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Zdravim, ještě jedna věc. Mám držák na telefon před spolujezdcem a chci ho pryč. A tak se chci zeptat zda nevíte kde sehnat levně díl bez díry na držák. Je to L&K černý klavír nebo tak nějak tomu nadávají. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 zože si Vin číslo auta čo to má čierne bez držiaku - napríklad na škodaplus.cz a v škodovke ti to podľa toho vin vytipujú a objednajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 To vím a stojí 2700 a ti idioti mi podle vin objednali zase z dírou, i když jsem řekl bez díry, a teď mám dva s dírou a to jeden nový a jeden v autě. Díky za radu, ale to to radši nechám ukradnout. Zloděj se snad nesekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ak si im pri objednávke povedal,že chceš bez diery,tak si ju nemal brať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Jenže mě to nenapdlo zkokntrolovat. Já jen koukl na barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 no jo,človek sa stále učí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Tak ale i tak by to mělo jít vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 vrátiť sa to dá do 10 dní bez nasrania aspoň u nás mal si mu dať vinko auta čo to má také aké chceš s fabriky , s tvojho vinu nájde len to čo tam máš ty ... to je najistejší prípad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 vrátiť sa to dá do 10 dní bez nasrania aspoň u nás mal si mu dať vinko auta čo to má také aké chceš s fabriky , s tvojho vinu nájde len to čo tam máš ty ... to je najistejší prípad Přesně tak a ta kráva co tam dělá ví prdlajs a v tom to je. No jak už bylo napsáno. Chybami se člověk učí a tak to je. Mě jde o to, že bych to vyměnil za kus bez díry a třeba aspoň prodal za 50% ceny (tedy 1 tis.) Nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 ja by som ti to objednal správne ale si daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.