lubann Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Cau,potreboval bych poradit menili mi kotouce i desky a ted pri zabrzdeni to zhoupne autem (mam menit tlumice a nejake silenbloky?) a potom to skripe pri povoleni pedalu brzdy je mozne ze je to tim ze jsou brzdy nove?Desky origo koouce TRW.A jeste mi vibruje volant ale jen pri vysokych rychlest 130km a vys a nekdy to nedela vubec je mozne ze je to povrchem cesty.diky moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 je potřeba uvect,kolik najeto.Brzdy si sedají i po 300km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 je potřeba uvect,kolik najeto.Brzdy si sedají i po 300km Od vymeneni brzd mam 5000km a celkove mam najeto 161000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 kotouče.Mi se to stalo u nových ATE po 4000.Hold Octávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 kotouče.Mi se to stalo u nových ATE po 4000.Hold Octávka Daji se kotouce reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.