Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu, ohledně zabezpečení Superba.

Parkuji na ulici v Praze.

Neobjednal jsem zámek řadící páky, protože jsem jej měl posledních 13 let a v poslední době jsem ho stejně moc nepoužíval.

1) Mám možnost si buď připlatit GAP (pojištění pořizovací ceny vozidla) - asi za 500 Kč měsíčně, tj. 6000 Kč ročně při objednání na 5 let. (Jinak pojíštění bude s 1% spoluúčastí)

2) Pořízení Sherloga, od známého (převod smlouvy), pořizovací hodnota asi 10.000 Kč, roční poplatek kolem 6000 Kč ročně. Ale nelíbí se mi nutnost "přihlašování" před jízdnou.

Díky za rady.

Upraveno od Prochaine

Příteli okřídleného šípu,

na Tvém místě bych se rozhodl co by pro Tebe bylo výhodnější.Já vlastním Fabii 1, 1,9 TDI PD 74kW, rv 2001. Je to můj miláček a již byl navštíven tři krát. Zatím samý odborník. Skoro žádná škoda. Na vozidlo jsem si vyrobil vlastní páku na volant s tím, že chrání i airbag proti zcizení. A že je to bytelný zařízení. Dále, tajný vypínač, zařízení na upozornění vstupu do vozidla, a další tři zařízení o kterých se nebudu zmiňovat. Prostě dělám vše, abych svého miláčka našel vždy na svém místě. Radek.

Nevím, jak to má tvůj známej se Sherlogem, ale co sem měl pučený auto já, tak sem se nikam nepřihlašoval. Jen sem měl v kapse "přívěšek". Pokud někdo jel bez něj, hlásilo to poplach.

• Autor

Známý říkal, že je nutné přiložit přívesek na správné místo, jinak se nenastartuje. V pracovní dny se jedná o desítky startování :-(

Tak to má možná starší systém. Já to měl v kapci, známá v kabelce a jeden kolega to dal na klíče, to trochu ztrácelo význam. Nikam nic sem nepřikládal. Kdo vo tom nevěděl, tak ani netušil, že tam sledovačka je.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.