Publikováno Červen 7, 201312 r Dobrý den. Mám octavii II 2.0 TDI v eleganci. Mám problém. Když strčím klíček do zapalování tak mě naběhne palivový ukazatel tak jak má, ale po chvíli mě rafička spadne dolů a ukazuje, že mám nádrž dočista prázdnou. Máte někdo nějakou radu jak tento problém vyřešit? Děkuji mnohokrát.
Červen 8, 201312 r niečo som našiel,tak som ti to skopíroval.. 1. Najskôr skontrolovať, či nedošlo k poškodeniu spodenj časti nádrže 2. Ak nebolo zistené žiadne poškodenie, skontrolovať pamäť závad panela pristrojov vrátane diagnostiky akčných členov so zameraním sa na ukazovateľ stavu paliva a tak vylúčiť závadu na panely prístrojov 3. Skontrolovať el. vedenie od plaváku k panelu prístrojov vrátane jednotlivých svorkovníc 4. V prípade nezistenej závady demontujte plavák z nádrže a zkontrolujte pohybom plaváku z minima do maxima jeho funkciu.Pri pohybe s plavákom sledujte ukazovateľ stavu paliva, či poloha ručičky na paneli prístrojov korešponduje s polohou plaváka. 5. Ak nebudú hodnoty zodpovedať, alebo bude dochádzať k výpadkom ukazovateľa, prestriekajte snímaciu dráhu odmasťovacím prípravkom na ošetrenie kontaktov a skúšku opakujte 6. Ak i po vyčistení namerané hodnoty nebudú zodpovedať, plavák vymeňte takže skús a uvidíš...
Září 1, 201312 r Zdravím, mám Octavii 1.9tdi 2004 a už před rokem, když jsem ji kupoval jsem si všiml, že občas neukazovala ručička nafty, prostě během jízdy padla a zůstala ležet. Jenže pak to celou dobu šlo a nedělalo problémy, tak jsem to neřešil. Zřejmě to bylo tím, že jsem udržoval skoro stále plnou. Většinou dotankovávám jen pár litrů do plné nádrže a to je vše v pohodě a ukazuje, ale teď cestou z Itálie jsem měl necelé půl nádrže nafty a nechtěl jsem tankovat do plna, tak ručička vždy po natankování pár litrů stoupla, ale po ujetí pár kilometrů zase padla a zůstala ležet. Neukazuje to dojezd nic. Měl někdo podobný problém? Kde hledat chybu? Díky za rady
Září 2, 201312 r Ahoj, chce to diagnostiku, ale na 99% to bude snímač paliva (dělalo mi to to samé)..... byl dokonce zapsán jako chyba
Září 2, 201312 r http://www.vapol.cz/cz/produkt/plovak-nadrze-oct-benzin/diesel/?alone=1 ja to menil taky
Září 2, 201312 r Snímač paliva je to stejné co plovák? Zkusím zajet na diagnostiku hned jak bude čas a uvidím
Září 2, 201312 r na co celej plovak kdyz staci snimac.da se i vyzkouset merakem jaky ma odpor,v tom problemovem miste proste nepujde
Září 4, 201312 r jj snímač paliva je plovák, nevím jak by jste chtěl sehnat jenom snímač je to dohromady a prodává se to dohromady
Prosinec 2, 201410 r zdravím chtel bych se zeptat jestly to je normální u OII 2.0 TDI 103kw ukazatel nafty kolísá +- o jednu až jednu a půl čárky.pokud ne dá se stím něco udělat?
Září 3, 201510 r Mě to zas po do tankování do plna po ucite dope klesne na rezervu a pak to zase leze nahoru..Dnes mi svitla rezerva a měl jsem dojezd 180 km.Nechápu čím to může byt
Květen 24, 20169 r Taky mě to lítalo sem a tam...: http://forum.skodahome.cz/topic/74669-dodovic-4x4/?p=1661580
Březen 24, 20214 r Mam stejný problém o Superba 2 103kW. Plovak výměnný a vždy po par minutách jízdy padne ručička dolů do dalšího nastartování... Takže asi jít po kabelech? Ve VAGu mi píše že test akčního členu (palivoměr) to nepodporuje...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.