_Petros_ Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Dobrý den. Mám octavii II 2.0 TDI v eleganci. Mám problém. Když strčím klíček do zapalování tak mě naběhne palivový ukazatel tak jak má, ale po chvíli mě rafička spadne dolů a ukazuje, že mám nádrž dočista prázdnou. Máte někdo nějakou radu jak tento problém vyřešit? Děkuji mnohokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Petros_ Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 To vážně nikdo neví co tomu je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 niečo som našiel,tak som ti to skopíroval.. 1. Najskôr skontrolovať, či nedošlo k poškodeniu spodenj časti nádrže 2. Ak nebolo zistené žiadne poškodenie, skontrolovať pamäť závad panela pristrojov vrátane diagnostiky akčných členov so zameraním sa na ukazovateľ stavu paliva a tak vylúčiť závadu na panely prístrojov 3. Skontrolovať el. vedenie od plaváku k panelu prístrojov vrátane jednotlivých svorkovníc 4. V prípade nezistenej závady demontujte plavák z nádrže a zkontrolujte pohybom plaváku z minima do maxima jeho funkciu.Pri pohybe s plavákom sledujte ukazovateľ stavu paliva, či poloha ručičky na paneli prístrojov korešponduje s polohou plaváka. 5. Ak nebudú hodnoty zodpovedať, alebo bude dochádzať k výpadkom ukazovateľa, prestriekajte snímaciu dráhu odmasťovacím prípravkom na ošetrenie kontaktov a skúšku opakujte 6. Ak i po vyčistení namerané hodnoty nebudú zodpovedať, plavák vymeňte takže skús a uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Petros_ Vloženo 9. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Mockrát díky, řeknu to mechanikovy a on to zkontroluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 nz dúfam,že sa podelíš aj o výsledok,ako si dopadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena79 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Zdravím, mám Octavii 1.9tdi 2004 a už před rokem, když jsem ji kupoval jsem si všiml, že občas neukazovala ručička nafty, prostě během jízdy padla a zůstala ležet. Jenže pak to celou dobu šlo a nedělalo problémy, tak jsem to neřešil. Zřejmě to bylo tím, že jsem udržoval skoro stále plnou. Většinou dotankovávám jen pár litrů do plné nádrže a to je vše v pohodě a ukazuje, ale teď cestou z Itálie jsem měl necelé půl nádrže nafty a nechtěl jsem tankovat do plna, tak ručička vždy po natankování pár litrů stoupla, ale po ujetí pár kilometrů zase padla a zůstala ležet. Neukazuje to dojezd nic. Měl někdo podobný problém? Kde hledat chybu? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Ahoj, chce to diagnostiku, ale na 99% to bude snímač paliva (dělalo mi to to samé)..... byl dokonce zapsán jako chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 http://www.vapol.cz/cz/produkt/plovak-nadrze-oct-benzin/diesel/?alone=1 ja to menil taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena79 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Snímač paliva je to stejné co plovák? Zkusím zajet na diagnostiku hned jak bude čas a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 na co celej plovak kdyz staci snimac.da se i vyzkouset merakem jaky ma odpor,v tom problemovem miste proste nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 jj snímač paliva je plovák, nevím jak by jste chtěl sehnat jenom snímač je to dohromady a prodává se to dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalett81 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 zdravím chtel bych se zeptat jestly to je normální u OII 2.0 TDI 103kw ukazatel nafty kolísá +- o jednu až jednu a půl čárky.pokud ne dá se stím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin83 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Mě to zas po do tankování do plna po ucite dope klesne na rezervu a pak to zase leze nahoru..Dnes mi svitla rezerva a měl jsem dojezd 180 km.Nechápu čím to může byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 to vyzerá na špatný palivomer v nádrži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Taky mě to lítalo sem a tam...: http://forum.skodahome.cz/topic/74669-dodovic-4x4/?p=1661580 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fimik Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Mam stejný problém o Superba 2 103kW. Plovak výměnný a vždy po par minutách jízdy padne ručička dolů do dalšího nastartování... Takže asi jít po kabelech? Ve VAGu mi píše že test akčního členu (palivoměr) to nepodporuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.