chipoun Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 (editace) Ahojte,mám Octavia II RV 2007, MR 2008 1,9TDi PD 77kW a Columbus (auto má jen jednu anténu)V současnosti mám tuto anténu z výroby:http://www.cc-autodi...sni-sklopna-1_1Ale pravděpodobně v ní umřel zesilovač nebo něco podobného (díval jsem se na návod pro jinou anténu na Octavia 1 kombi). Přímo v Columbus po podržení SETUP vidím obě antény OFF.Ať byla anténa zapojená postupně v obou vstupech, či přes http://eshop.skoda-a...uner---2-tunerytak stále obě OFF a příjem mizerný.Chtěl jsem se teda zeptat, když chci zachovat GPS a zlepšit příjem rádia. Můžu to nějak jednoduše opravit, či koupit novou anténu?Respektive, musím koupit stejnou, nebo můžu použít tuto ploutev?http://www.cc-autodi...ntena-octavia-2Děkuji za případné rady :-) Editováno: 4. Září 2013, autor: chipoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Ahoj, mam podobný problém, ale já používám frekvenční vyhybku se kterou jsou obě antény on i když je jenom jedna, ale najednou se mi zhoršil signál jako před zapojením výhybky a mam zase tu ant1 Off. Už jsi to nějak vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Vloženo 21. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Bohužel nevyřešil. Nechce se mi zbytečně kupovat novou anténu, když to tím třeba není. Nevím si s tím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Problém už mě netrápí. Columbus je ukraden... Budu dávat něco jiného, abych nedělal zásobovače tomu hajzlovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarin Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) Zdravím, vag mě píše chybu 00856 anténa přijímač. (Auto combi rv 2005 2TDI radio a anténa originál) Myslel jsem, že my to dělá prut, který jsem nejspíš zlomil o garáž. Našel jsem tu, že se dá vyšroubovat a pak silou vyndat - povedlo se. Po výměně prutu stejna závada a není přechodná zřejmě odešel zesilovač. Nevím jakou koupit originál zase zlomím o garáž a neoriginál může hlasit chybu v diagnostice (to jsem tu také četl - jiný odpor) Děkuji za každou radu, názor a doporučení Editováno: 11. Červenec 2018, autor: yarin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Ahoj. Zrejme se nekde prerusil koax i kdyz si myslim ze je to nepravdepodobny. Pokud si ulomil prut zavit byl taky namozenej nebo se to povolilo normalne. Pokud to slo blbe tak je chyba mozna v tom drzaku co je na strese.Antenu tuhle http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Aa8.3&odvetvi=auto.aantOdzkouseno u me. Jen se musis podivat co je na originalu za konektor to je vse. Projdi tema radio z ciny oct 2 hifi a tam muj prispevek je tam navod jak to udelat a zjistit. Vic ti k tomu momentalne nenapisu.PS ta firma je vstricna nafot konektor a posli to s objednavkou. Odpovi ti popr jim muzes zavolat. Odzkouseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarin Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 V 11. 7. 2018 na 21:39, Tomdlouhan napsal: Ahoj. Zrejme se nekde prerusil koax i kdyz si myslim ze je to nepravdepodobny. Pokud si ulomil prut zavit byl taky namozenej nebo se to povolilo normalne. Pokud to slo blbe tak je chyba mozna v tom drzaku co je na strese. Antenu tuhlehttp://www.correct.cz/detail.php3?typ=Aa8.3&odvetvi=auto.aant Odzkouseno u me. Jen se musis podivat co je na originalu za konektor to je vse. Projdi tema radio z ciny oct 2 hifi a tam muj prispevek je tam navod jak to udelat a zjistit. Vic ti k tomu momentalne nenapisu. PS ta firma je vstricna nafot konektor a posli to s objednavkou. Odpovi ti popr jim muzes zavolat. Odzkouseno Ahoj, anténu jsem koupil a namontoval, vše se zdá v pořádku, ale diagnostika porád píše chybu 00856 anténa přijímač. Vše jsem prohlíd a nenašel nic - na radiu vše ok, na konci koaxiálu naměřeno 12V, anténa dobře ukostřena maticí odzkoušeno OK měřil jsem i odběr zesilovač bral 10mA což si myslím, že odpovídá - už vážně nevím. Zkoušel jsem i měřit samotný konektor antény nic tam nebylo žádný odpor, tak nevím co vubec diagnostika vyhodnocuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 Ahoj. Na tohle ti bohuzel neodpovim , nevim , zrejme nekde je v dignostice resp ve vypisu napsana ta stara antena . Mozna by se to dalo prepsat v systemu na 0 tudiz ze tam neni . Nejsem si jistej jestli by to vubec slo , ale z pokus by to stalo . nekdo kdo to dela by mel vedet kde je problem . To je asi vse co k tomuhle napisu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.