Richie92 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Zdravím, chci se optat, zda máte někdo zkušenosti s předěláváním tlumičů a pružin z feliňáckých na octávové??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Co Tě k tomu vede? Jsou to dvě naprosto odlišné váhové kategorie. Ta Felda NIKDY nebude jezdit jak Okta, takže nelaboruj a dej tam to co tam patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richie92 Vloženo 5. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2013 (editace) Taky názor a díky za něj Editováno: 5. Září 2013, autor: Wojnar Necituj posledné příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Já,když jsem měl jestě feldu tak se mi osvědčili z pickupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richie92 Vloženo 6. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2013 já jsem přemýšlel nad tím, že bych chtěl zvýšit zadní nápravu pomocí pružin a tlumičů z okty ... zvedne zadek třeba i o pár centimetrů pružina z pickupu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Nezvedne, pokud bys nepoužil delší tlumiče. Ty péra z pick-upu/kombíka mají proti původním jen větší tuhost, takže na kraťasu vede jejich použití k menšímu poklesu zadku při zatížení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richie92 Vloženo 12. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Děkuji za poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.