Richie92 Vloženo 4. Září 2013 Vloženo 4. Září 2013 Zdravím, chci se optat, zda máte někdo zkušenosti s předěláváním tlumičů a pružin z feliňáckých na octávové??? Citovat
Wojnar Vloženo 5. Září 2013 Vloženo 5. Září 2013 Co Tě k tomu vede? Jsou to dvě naprosto odlišné váhové kategorie. Ta Felda NIKDY nebude jezdit jak Okta, takže nelaboruj a dej tam to co tam patří. Citovat
Richie92 Vloženo 5. Září 2013 Autor Vloženo 5. Září 2013 (editace) Taky názor a díky za něj Editováno: 5. Září 2013, autor: Wojnar Necituj posledné příspěvek!! Citovat
sturgeon Vloženo 6. Září 2013 Vloženo 6. Září 2013 Já,když jsem měl jestě feldu tak se mi osvědčili z pickupu. Citovat
Richie92 Vloženo 6. Září 2013 Autor Vloženo 6. Září 2013 já jsem přemýšlel nad tím, že bych chtěl zvýšit zadní nápravu pomocí pružin a tlumičů z okty ... zvedne zadek třeba i o pár centimetrů pružina z pickupu??? Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Září 2013 Vloženo 8. Září 2013 Nezvedne, pokud bys nepoužil delší tlumiče. Ty péra z pick-upu/kombíka mají proti původním jen větší tuhost, takže na kraťasu vede jejich použití k menšímu poklesu zadku při zatížení. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.