Přejít na obsah

Olej do klimy

L@nsmid

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny co mi můžou pomoci :D Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO :( DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny co mi můžou pomoci :D Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO :( DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY

Nedoporučuju dolévat náplň do klima, vždy se mění celý obsah klimy najednou - protože ten starý olej co tam je a ten nový olej mohou mít jiné vlastnosti (i když je to ten samý typ) a mohou vzniknout potíže! Prostě při úbytku náplně se vždy vymění celá náplň za novou! Doporučuju!! B)

Odkaz ke komentáři

trochu si nerozumíme - ty potřebuješ zjistit jakej olej se dává do kompresoru klimy, nebo jaké chladicí médium (prostředek) se používá v soustavě klimy??? :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...