L@nsmid Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Zdravím všechny co mi můžou pomoci Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Zdravím všechny co mi můžou pomoci Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY Nedoporučuju dolévat náplň do klima, vždy se mění celý obsah klimy najednou - protože ten starý olej co tam je a ten nový olej mohou mít jiné vlastnosti (i když je to ten samý typ) a mohou vzniknout potíže! Prostě při úbytku náplně se vždy vymění celá náplň za novou! Doporučuju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@nsmid Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Tam právě asi žádnej olej není,ta klima byla celá nově dělaná a jen přetlakovaná a těch tipů do klimatizací je moc a on newí jakej je do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@nsmid Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Nebo tak si to aspoň myslim,že tomu tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Zdravím všechny co mi můžou pomoci Mám takovej problémek,teď nedávno sem ťuknul mýho mazlíka a samozřejmě vysikla taky klima..Doplnění by nebyl problém,mám kámoše kterej klimy dělá, ale háček je v tom,že odjel na dovču a my se s jeho strejdou nemůžem dopátrat toho JAKEJ SE TAM DÁVÁ OLEJ,myslím tím označení..Prosím PPOMOCTE MI NĚKDO DÍÍÍÍÍÍÍKYYYYY trochu si nerozumíme - ty potřebuješ zjistit jakej olej se dává do kompresoru klimy, nebo jaké chladicí médium (prostředek) se používá v soustavě klimy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.