GeorgeBoth Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Nazdar chalani,chcel by som si spytat ci je tu niekto co ma v aute tie chromove kruzky na ovladaci climatroniku.Potreboval by som vediet ako to tam drzi,ci to nepada dole a podobne.Nestoji par eur tak chcem mat istotu ze to bude dobre.Kludne mi mozete poradit kde to najlepsie kupit lebo na SR je len jedna stranka kde sa to da kupit.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Drží to fest ale už to zavání tuzingem:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeBoth Vloženo 23. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Moze mi niekto poradit kde to kupim alebo objednam? Nasiel som to na stranke tuning-in.sk kde to stoji cca 18eur co by sa este dalo ale postovne 10eur? To kde sme? Ta vec sa da poslat ako balik v obalke a stoji to cca 3eura a nie 10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Mám stejné od roku 2008, pasují perfektně jen se to nasune. Pět let je používám, drží, neprotáčí se vypadají stále jako nové - můžu doporučit. Kupoval jsem přes eshop v ČR ale podrobnosti si již nepamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyspk Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Mám tyto kroužky cca 4 roky, po nasunutí od té doby drží perfektně doporučuji. Jíá je tehdy koupil tu: http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/interier/skoda-octavia-ii-ramecky-ovladacu-climatronicu-brouseny-hlinik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trawi Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 podľa mňa sú tam tieto krúžky ako päsť na oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Přesně tak nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 A co tam dát ty z Golfa ? = originál díl VW-group... Seženeš nějakej nefunkční panel za pár kaček, rozebereš oba a dáš to do kupy. Práce na cca. 2 hodinky... A jako bonus tam můžeš použít i tlačítko OFF = pro Škodovky nemontované Pár dalších fotek je : http://forum.skodahome.cz/topic/121780-pasatova-oii-19-tdi-elegance/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricklucas Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Mne to dnes prislo ale nejako mi to nesedi stredni drzi dobre ostatne dva mi vypadavaju mam octavia 2007 co s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Vrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.