Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar chalani,chcel by som si spytat ci je tu niekto co ma v aute tie chromove kruzky na ovladaci climatroniku.Potreboval by som vediet ako to tam drzi,ci to nepada dole a podobne.Nestoji par eur tak chcem mat istotu ze to bude dobre.Kludne mi mozete poradit kde to najlepsie kupit lebo na SR je len jedna stranka kde sa to da kupit.Dakujem 

post-84965-0-87769600-1379243872_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo

Moze mi niekto poradit kde to kupim alebo objednam? Nasiel som to na stranke tuning-in.sk kde to stoji cca 18eur co by sa este dalo ale postovne 10eur? To kde sme? Ta vec sa da poslat ako balik v obalke a stoji to cca 3eura a nie 10...

Vloženo

Mám stejné od roku 2008, pasují perfektně jen se to nasune. Pět let je používám, drží, neprotáčí se vypadají stále jako nové - můžu doporučit. Kupoval jsem přes eshop v ČR ale podrobnosti si již nepamatuji.  

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...