Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem zkusil aktivovat transport mód a ten mi ntvrdo odpojí rádio a vše nepotřebné v autě a po vypnutí klíče při napojení na CAN Gateway jsem zjistil na kanálu 1, že se mi postupně napíše: CAN komfortu klid, CAN pohonu klid, CAN infotainment klid a nakonec stav sběrnice pasivní. Tak to by mělo být vše OK. Jinak když tam nechám klíček tak to normálně čeká na infotainment sběrnice dokud nevypnu rádio přes čudlík a pak to taky napíše klid. Tak mě povězte kde může být chyba.

Vloženo (editace)
Hej, meranie na rozsahu pre striedavý prúd dáva podobné výsledky

Měřil jsem to ještě dneska jiným a fakt tak málo....no ono to pak kleslo když úplně usnula navi dokoce jen na 3 mA po 45 minutách. No a až budu myslet, že mám v autě střídavý proud tak si ji rovnou půjdu hodit...

Editováno: , autor: ferda25
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

U baterie, odpojíš kabel u mínusového pólu a mezi baterku a ten kabel dáš ampérmetr...Pozor na rozsah!!!!

Doporučuju: otevřít kapotu motoru, zavřít a zamknout auto a pak teprve měřit...jinak ty max odběry by nemusel ustát žádnej měřák.

Vloženo

Dik, zajtra idem merat. Vymenil som radio v piatok za Bolero a v nedelu som nenaštartoval. A to mam asi mesiac novu bateriu. Tak musim zistit, čo mi ju žerie. Na Vagu mam ale par chyb, asi najhorsie bude toto:

Adresa 19: CAN Gateway Labely: 1K0-907-530.lbl

Řídící jednotka SW: 1K0 907 530 E HW: 1K0 907 951

Díl: Gateway H09 0110

Revize: 09 Seriové číslo: 2700104C150AC7

Kódování: 3D3F0B40071302

Dílna #: WSC 73430 790 00000

Nalezena 1 chyba:

01305 - datovy BUS displej

004 - zadny signal / komunikace

info o závadě:

Stav závad: 01100100

Priorita závad: 1

Frekvence závad: 254

Počítadlo resetů: 104

Kilometry: 72489 km

Indikace času: 0

Datum: 2000.00.00

Čas: 11:18:35

Vloženo

Daj kompletný výpis z VAG. Na vlastnej koži som sa stretol s tým, že z VAG-u vypadli relatívne banálne chyby, ktoré v konečnom dôsledku znamenali vážny skrat. Mne to konkrétne robilo aj túto chybu a potom chyby komunikácie viacerých RJ na CAN BUSe. Potom zase chvílu nie až nakoniec sa objavila chyba open or short na konkrétnom čidle.

Vloženo

Tak som zistil, hlavne vdaka niektorym z tohoto fora, ze musim v prvom rade vymenit Gateway kvoli BOLERU, ze to mi robí neplechu a vybija baterku. Tak sme to aj odmerali a naozaj, spotreba pri zamknutom aute bola 1,6A. Hned som ho vymenil za stary stream, a zrazu bola spotreba 400mA. To asi po 2 minutach, dalej sa nam nechcelo cakat. Ale to znamena, ze budem musiet merat a hladat, lebo mam taky dojem, ze nieco ju stale vybija.

Co mi po skusani stale svieti na VAGu je:

Adresa 03: ABS brzdy Labely: 1K0-907-379-MK70.lbl

Řídící jednotka: 1K0 907 379 P

Díl: ASR FRONT MK70 0105

Kódování: 0017025

Dílna #: WSC 73430 790 00000

Nalezena 1 chyba:

00668 - palubni napeti - svorka 30

002 - dolni hranice prekrocena - Sporadická

To zatial, ine chyby zatial nie.

• o 1 rok později...
Vloženo

Prosím o radu. Mám téměř dva týdny problém s RS 147kw. Po delší cestě se mi rozsvítila kontroka EPC. Po dalším startu i kontrolka vedle vlevo (jako by výfuk).

Navíc, jak jsem nechal auto stát, do dvou dnů byla vybitá baterie. Tu jsem vyměnil, nechal vymazat závady a znovu se objevilo EPC a po dalším startu i ten výfuk.

Navíc i s novou baterií se do druhého dne vybije ... Podle servisu je auto OK, jen nesvítí třetí brzdové světlo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...