Přejít na obsah

Unik chladici kapaliny (foto s popisem) rv. 2001

khaika

Doporučené příspěvky

Zdar lidi. Podotýkám se poslední dobou s unikem vody. Cca před dvěmi měsíci jsem byl si s autem zablbnout a po prudši jízdě něco začalo smrdět a začal jít kouř od motoru (foto 1 – označeno modře). Chtěl jsem se podívat , jestli je dost vody v expansce a jakmile jsme ji povolili, vyteklo zespodu za levým kolem voda. Tak jsem koupil litr a dolil jsem ji.
 Poté jsem najezdil cca 5000km a minulý týden, když jsem dojel domů se mi rozsvítila kontrola chladící soustavy. Tak jsem koupil litr destilky a dolil jsem tak 0,75l. Poté jsem najezdil asi 80km a následně auto stálo týden na místě. Včera jsem ujel tak 20km a když jsem dojel domů, tak opět svítí chladicí soustava a dolil jsem další litr.
Dnes jsem šel kouknout, odkud to teče. Vše jsem nafotil, a chtěl bych vás požádat, jestli by jste mi mohli povědět, co to teče. Bojím se i prasklé hlavy. Na víčku expansky mám totiž oranžovou emulzi.
 Stavalo se mi také, že mi svitily chyby přiliš chudá i přiliš bohata směs. Bohatou směs jsem vyřešil tim, že jsem nasadil zpět origo airbox místo „sport“ filtru. Ted se mi objeví pouze přiliš chudá směs.

Na fotu č. 1 je červeně zaznačeno, odkud voda teče. Teče za tím „alobalem“ zespodu, když jsem tam šahal, jsou tam zespod nějaké kanálky. Teče dál po tom plechu, který má kraj označen červenou barvou.
14vn42a.jpg

Na fotu č.2 je zaznačeno červeně, kudy to stýká dolů. (U toho šroubku je to mokrý, protože ten plech má doléhat až k tomu šroubku.
2jepoh2.jpg

Na fotu č.3 jde už vidět jen kaluž.
23iijh2.jpg

Foto č. 4 a 5 je ukázaná barva kapaliny.
2rdhide.jpg
dn0hth.jpg

Za veškeré odpovědi děkuji. 
KK 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...