Únor 27, 20205 r To je dobrá darda.. Já mám na tartarini 190000km a cisteny byly ve 45t km plus nove těsnící gumičky za 1100 celkem.. Český plyn je prostě plný bordelu, minule jsem mel ve filtru něco jako asfalt, jakasi černá lepkava hmota.. Pak to má vydržet.. Bohužel, landi je super zařízení, ale na jinou čistotu plynu,ne na ten hnus co tu prodávají.. S tím škodovka nepočítala, když tento systém dala do tovarni zastavby
Únor 27, 20205 r před 18 hodinami, Simon-Kaa napsal: Za 1 vstřik 3500,- a 700,- za ten filtr...a prej 2hodiny prace za 750,-/hod. Taky jsem našel firmu na v Púchově, která to možná čistí ty vstřiky...otázka jestli se to vyplatí... Vstřiky MED se nedají čistit ultrazvukem, bohužel...máme skladem, kus 2500,-.pošlete mi sz na firemní email, jakou barvu vstřikovačů máte... Upraveno Únor 28, 20205 r od karel.lpg
Únor 28, 20205 r Teď čtu kdesi na fóru odpověď od plynare, že u techto škoda zastaveb se nedá softwarove ani na vstřikovacich nastavit bohatost směsi. A že pokud odejde jeden vstřik, brzy odejde další.. Takže nemá cenu ani smysl měnit jen jeden vstřik.. Že s tím mají zkušenosti.. To je hustý, pokud mení co 60t km vstřiky za 12t.. To je patent.. Nebo ve skodovce za 20t.. To už je lepší to vycházet a překonat na jiný typ lpg..
Prosinec 5, 20213 r Ahoj, mám OII 1.6MPi rv2012 originální tovární zástavbu plynu Landi Renzo. Příští rok se musí vyměnit LPG nádrž. Je dobré při výměně nádrže vyměnit i LPG filtry, nebo to na životnost filtrů nemá vliv? Chtěl bych právě už teď vyměnit filtr kapalné fáze, který se má měnit jednou za 90 000km (autoriz. servis kde to servisoval předešlý majitel mi dokonce říká, že stačí měnit i méně často), ale nevím jestli nepočkat až na tu nádrž aby se zbytečně nezaneřádil. Jinak mohl by mi prosím někdo vysvětlil jak je to s těmi filtry? Měl jsem celou dobu (asi měsíc co auto mám) zmatek v těch filtrech a měl jsem je prohozené. Nechápu jaktože se filtr plynné fáze doporučuje měnit mnohem častěji než kapalné. Jestli chápu dobře princip fungování, tak v nádrži je plyn v kapalné formě, pak projde filtrem kapalné fáze, pak se odpaří a už je z něj plyn a pak jde filtrem plynné fáze. Tak bych spíš chápal, že první filtr v pořadí bude více špinavý... nebo jestli ten první má moc velké "díry" že propustí ještě hodně bordelu a až ten druhý to vychytává? Díky
Prosinec 17, 20213 r Filtr kapalné fáze mám předně 240000km,plynar mne tvrdí, že se nemění. Už jsem mu říkal, že ho chci vyměnit a prý je to zbytečný. Teď jsem najel na ten druhý filtr, co je před vstrikama 60000km, byl jako celkem špinavý, protože plyn v ČR je strašná sračka, ale auto jede normálně. Za 2 roky budu měnit lpg nádrž takže počítám, že na ten původní filtr 300tisic najedu. Proč se nemění nevím, je tam 9 let, na hrbu má skoro čtvrt míče ale měnit se prý nemusí. Systém mám tartarini
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.