Host latka.andy Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Mám podobný problém. Motor ide nepravidelne, len s tým rozdielom, že ide nepravidelne aj keď je motor studený a aj keď je teplý. Keď je teplý je to o čosi citelnejšie. Motor sa zohreje za pár minút, tak isto aj kúri veľmi dobre. Len ten nepravidelný chod. Trápi ma to lebo chcem dať Fabiu prestaviť na LPG a bojím sa, že to bude ešte horšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludek119 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Také jsem měl u Fábie 1.4mpi 50kw problémek, nepravidelný chod motoru jako kdyby jela na 3 válce a při 2000 otáčkách netáhla povedlo se to odstranit vymontoval jsem škrtíci klapku prostříkal a vyčistil sprejem na škrtící klapky a karburátory s klapkou se nehýbe přípravek ve spreji to krásně čistí stačí hadrem otírat až byla klapka čistá dal jsem nové těsnění a namontoval zpět odpojil jsem baterku a šlápl na brzdový pedál aby se v řídící jednotce nezbyl zbytkový proud asi 1hodinu během té doby jsem vyměnil palivový filtr za origo díl jde to celkem snadno.Po hodině jsem připojil baterku potom jsem otočil klíčkem ale nestartoval aby si škrtící klapka nastavila podle řídící jednotky své hodnoty a po 30 vteřinách jsem nastartoval a nechal bez přidání plynu ohřát na provozní teplotu po ohřátí jsem moktor vypnul a nechal motor zchladnout asi po 2 hodinách jsem odjížděl a auto jelo jak nové přidávám návod z netu podle kterého jsem to dělal http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008101202 možná to někomu taky pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poklopo12 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 diagnostika mi řekla že je vipla lamdasonda a ventily že stači jan na štelovat to mam ale furt to nak žere na tankuju za 500kc a najedu jen 119km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.