Michael91 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Zdravím Superb lidi chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s kontrolou a doléváním oleje do převodovky.?! Kde a jak se to kontroluje!! Chtěl jsem měnit ložisko na pravém předním kole, jelikož mi hučí a při odbočování do leva to vydává lupavé zvuky! Homokineťák mám vyměněný..... V servisu mi bylo řečeno, že to může dělat diferenciál... Díky za ohlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Lozisko spis huci, ale kdyby bylo treba uplne ko, mohlo by treba lupat, ale tam az jsem s autama nikdy nedosel tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) Auto bylo na zvedáku a auto jsme rozjeli, zkoušeli zatáčet do leva a prava, potom motor vypli... Ložisko nehučelo, spíše hluk šel od převodovky! Jak řekl mechanik...... PŘEVODOVKA JE MANUÁL!!!! Editováno: 2. Říjen 2013, autor: Michael91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) vnitřní kloub.... Chceš-li vnitřní kineťák Editováno: 2. Říjen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.