Publikováno Říjen 3, 201312 r Nedávno do mě nacovala ženská a trochu poškrábala nárazník. Včera jsem si vyzvedl auto ze servisu a toto je výsledek. Šlo o výměnu té kratší části lemu blatníku + lakování nárazníku. Nevím, ale zdá se mi, že barvy nesedí a tento rozdíl v odstínech je na obou stranách. Jaký je názor majitelů Scoutů To na horním lemu je námraza ... Díky
Říjen 3, 201312 r Autor Už minule mi během výměny parkovacích senzorů - které půl roku po výměně předního nárazníků, který propálila vypadlá žárovka z mlhovky, začaly samy vypadávat během dovolené v Chorvatsku - volali, že nové senzory nalakovali, ale bohužel ne na barvu nárazníků ale na barvu vozu (capuccino), jestli mi to prý vadí, že to ani moc není vidět
Říjen 3, 201312 r :D tak to sou borci , asi je nenapadlo že scout má třeba ochranný nárazníky a lemi proti bordelu na cestě? achjo...
Říjen 3, 201312 r Autor Tak chybou bylo, že nalakovali lemy v barvě nárazníku, který je o něco světlejší. Dnes sundali lemy k dalšímu lákování
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.