Přejít na obsah

Kolísa spotreba pri volnobehu 81KW 2002

n0iDek

Doporučené příspěvky

Ahojte vsetci,

Nenasiel som odpoved na moju otazku tak zakladam nove tema.Ak to tu niekto riesil tak sa vopred ospravedlnujem. Minuly rok som jazdil na braskovej octe 66Kw 2004rok ... Vsimol som si ze pri volnobehu mu ukazovalo spotrebu 0,6litra, aj zajazdy ked som prichadzal na krizovatku a vyradil som stale ukazovalo 0.6l. Tento rok som si sam kupil octaviu 81kw 2002 najazdene 230 000Km. Vidim rozdiel - pretoze moja octavia ukazuje spotrebu od 0,5 - az do 4 .. niekedy aj viac ... Pride mi to divne kolise to hore dole a stale nechapem preco.Ked stojim na mieste ukazuje mi to 0,6L tak isto aj pri starte, ale ak niekde prichadzam a mam vyradene tak to kolise.. Dva krat sa mi stalo ze mi to padlo aj do nudzoveho rezimu a Vag vypisal znamu chybu - vadna regulacia n75 ventil atd - /neviem presne popis/. Divne je to ze mi to do nudzoveho rezimu nepadlo pri vysokych otackach ale skor pri nizkych pretoze jej nakladam 3500-4000 a stale turbo tlaci ani raz mi ho pri takomto zatazeni nevyplo spravilo mi to cca pri 2000 otackach..Mam zaslepeny a vycisteny EGR ventil a taktiez vycistene sacie parohy. Este sa chystam na vymenu vsetkych hadiciek. Vedeli by ste mi poradit ci tieto moje dva problemy so spotrebou na volnobehu a padnutim do nudzoveho rezimu mohli nejako mat na seba vplyv ?

Dakujem za vsetky postrehy ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...