mysko Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 preco myslis z eje rovnaky? ved bez klima mas len tlacidlo klapky a klima ma dasli gombik na AC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) protože to tak je knoflík na klimu a recirkulaci je stejně dlouhej jako samotnej knoflík bez klimy Editováno: 13. Květen 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 protože to tak je knoflík na klimu a recirkulaci je stejně dlouhej jako samotnej knoflík bez klimy Já myslím že je jinej , mám doma ten co říkáš a má dlouhou díru pro tlačítko a nepsují ani přesně ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 aby sme si rozuměli musí to být ale rámeček na face (novej středovej panel) ne ten starej s uplně prvních Octavií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Mám v plánu vyměnit na své Octavii I palubku za faceliftovou, zatím jen vršek. Musím kvůli tomu dávat i nový airbag spolujezdce, nebo stačí zachovat ten co tam mám a jen vyměnit palubovku? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Měl by být stejný, takže stačí jen vyměnit vršek palubovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 je stejný,s chutí do toho........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radaniel Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 a uchyceni palubní desky u 1 octavie je stejné jak u faceliftu? hodlám také měnit z 1 na dvojkovou cely interier díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia... Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 (editace) zdravim chci se zeptat menil jsem komplet palubovku horni i stredovi dil a mam normal manual topeni ale je naky kratky nejde nak natahnout uplne do stredoviho dilu musim kupovat novi nebo se mi to tam jenom nekde seklo ? diky moc a zda muzu nechat stary budiky jeste musim koupit kryt na budiky tak jestli tam padne na budiky pred face. Editováno: 10. Říjen 2013, autor: octavia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 jo padne a topení taky padne bez úprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubisák Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 ZdravímMám v lánu předělat palubku na facelift a mám dvě dost výhodné nabídky. První nabídka je že palubka má vystřelen airbag.. četl jsem že se to dá pěkně zamaskovat.. ale zase ta starost posílání palubky firmě atd.. A druhá nabídka je, že palubka je bez nápisu u spolujezdce "airbag", chci zeptat jestli by to nějak nevadilo z funkční stránky. I kdybych to měl nějak naříznout z druhé strany aby měl ten airbag při nárazu někam vylítnout..Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 mam pre teba dobru spravu.. airbag ti zostane pod palubovku a das si len novu do auta ... tu druhu moznost radsej neuvazuj . ta perforacia neni len o narezani zadnej strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubisák Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Supr.. dík moc za příjemnou zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 inac som to blbo napisal... bag ti sice zostane tvoj ale jak pises palubka bude asi dost derava :-( , takze ju budes muset dat zalepit nejak. teda dobra sprava je ze nemusis zhanat druhy bag :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.