Říjen 10, 201311 r Za mne FUJ. A BTW: http://ifaster.tiscali.cz/konecne-se-dockame-nastupce-rapidu-video-myslime-kupe-rapidu-z-osmdesatek/
Říjen 10, 201311 r Hosi skoro po dvaceti letech skoro stejny nazory ad1: ............ KOLEJNICE SEDACEK,.... ,, šak su ostre, dvoje kalhoty sem si o ne roztrhnul " ....... kurnik,... ze by RAPID JAKO RAPID ad2: ............ Nefunkcnost stiznost - lepsi nevyrabet,... to se u tohodle rapidu tvrdit sice neda, ale to jeste muze prijit,.... Kurnik fakt me ty nazory prijdou totozny,... nejvic me rozsekaly ale ty kolejnice
Říjen 29, 201311 r Autor @Lukason : 1.Pokazený tachometer , 2 Pokazené kúrenie 3. Nieje možné zatvoriť dvere/kufor 4. Odtrhnuté plynové lanko 5.Rosipaná spojka 6.Nemožno zaradiť 7.Neučinné brzdy : Ak mám toto očakávať od nového rapidu tak ho nechcem
Říjen 29, 201311 r FabiaSK: ............. neeeeeeeeeee zas tak cerne bych to nevidel,... s tim kurenim razenim, brzdami a dlasi veci vzdyt rapid je postavenej z overenych aut, jako je Felicie, Fabia I a OI + nejaky novy technologie,.... takze zas tak bych to nevidel kazdopadne ty kolejnice sedacek, jsou fakt bombovy
Říjen 29, 201311 r Autor @Lukason : ale ja som to myslel zo žartu skrz toho videa čo tá ženská hovorila však jasné že Rapid je bombové auto a takéto chyby neexistujú (Kukni si celé video mne to pripadalo smiešne ako to vymenovala čo sa všetko pokazilo ) Upraveno Říjen 29, 201311 r od FabiaSK
Říjen 29, 201311 r ja ho cely videl,... myslel sem prave jestli nepoukazujes na to ze to je vrak je to jen technika a i ta ma pravo se pokazit,... ac to je nekdy fakt na prd no
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.