Přejít na obsah

Centrál se po chvíli sám odemkne

Klaipeda

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

hledal jsem podobné téma, ale nenašel jsem proto se obracím na Vás.

Mám Octavii I, r.v. 1999, 1,9Tdi. Včera ráno jsem našel auto odemčené. Vím na 100%, že večer bylo zamčené.

Pokoušel jsem se jej zamčít s DO. Včechny dveře včetně kufru se zamkly po cca 3-5s se spustil alarm, dveře se samy odemkly a stáhly se všechny okna. Zkoušel jsem to zamknout klíčem, ale výsledek je stejný jako s DO.

Nakonec se mi podařilo auto zamčít přes tlačítko pro uzamykání z vnitřní strany dveří řidiče.

Nevíte v čem by mohl být problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 měsíců později...

Mám Octavii 1,9 TDi 81 KW rok výroby 2002 a také jsem měl ten problém, auto se mi samo odemklo vždy tak po 5 až 10 minutách. Někdy za jízdy se stávalo, že všechny zámky cvakaly, jako by se centrál střídavě chtěl zamknout a odemknout. Hledal jsem to na foru, dokonce i založil nové téma, ale nikdo mi neporadil, ani v servise si s tím nevěděli rady. Nakonec to přestalo samo a přičítám to zvýšené vlhkosti, protože ten problém s centrálem vznikl na přelomu mokré zimy 2012, 2013 a po roztátí sněhu a následném oteplení se centrál chová normálně jak má dodnes.  

Odkaz ke komentáři

mal som dost podobný problém auto sa mi samé odomykalo aj počas jazdy , ja som si stým nevel tiež rady tak mi to robil jeden známi , ale spominal mi že vymenil niaky kusok plastu v zamku bud v šoferovom alebo v kufri , takžde možem len poradit vybrat zámok rozobrat a kuknut či tam niečo neni poškodené 

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Mal som ten istý problém, závada bola v hadičke zadného ostrekovača, ktorá pri ostrekovaní prepúšťala vodu do kufra na elektriku. Pokiaľ som na to došiel bola tam poriadna kaluž vody. Mám Octaviu combi a tam je to vedené v ľavej časti v kufri (v tej priehradke).

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...