Publikováno Říjen 11, 201311 r Dobrý den, hledal jsem podobné téma, ale nenašel jsem proto se obracím na Vás. Mám Octavii I, r.v. 1999, 1,9Tdi. Včera ráno jsem našel auto odemčené. Vím na 100%, že večer bylo zamčené. Pokoušel jsem se jej zamčít s DO. Včechny dveře včetně kufru se zamkly po cca 3-5s se spustil alarm, dveře se samy odemkly a stáhly se všechny okna. Zkoušel jsem to zamknout klíčem, ale výsledek je stejný jako s DO. Nakonec se mi podařilo auto zamčít přes tlačítko pro uzamykání z vnitřní strany dveří řidiče. Nevíte v čem by mohl být problém?
Březen 23, 201411 r Mám Octavii 1,9 TDi 81 KW rok výroby 2002 a také jsem měl ten problém, auto se mi samo odemklo vždy tak po 5 až 10 minutách. Někdy za jízdy se stávalo, že všechny zámky cvakaly, jako by se centrál střídavě chtěl zamknout a odemknout. Hledal jsem to na foru, dokonce i založil nové téma, ale nikdo mi neporadil, ani v servise si s tím nevěděli rady. Nakonec to přestalo samo a přičítám to zvýšené vlhkosti, protože ten problém s centrálem vznikl na přelomu mokré zimy 2012, 2013 a po roztátí sněhu a následném oteplení se centrál chová normálně jak má dodnes.
Březen 30, 201411 r mal som dost podobný problém auto sa mi samé odomykalo aj počas jazdy , ja som si stým nevel tiež rady tak mi to robil jeden známi , ale spominal mi že vymenil niaky kusok plastu v zamku bud v šoferovom alebo v kufri , takžde možem len poradit vybrat zámok rozobrat a kuknut či tam niečo neni poškodené
Duben 16, 201411 r Mal som ten istý problém, závada bola v hadičke zadného ostrekovača, ktorá pri ostrekovaní prepúšťala vodu do kufra na elektriku. Pokiaľ som na to došiel bola tam poriadna kaluž vody. Mám Octaviu combi a tam je to vedené v ľavej časti v kufri (v tej priehradke).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.