Listopad 22, 201311 r Galvi, boli traja a všetci od hlavy po päty od blata A mal som ísť aj ja ale časovo mi to nevýchadzalo tak asi som spravil dobre že som nešiel
Listopad 25, 201311 r Autor Syncy , to ma byt slanecek a ne vrhni vepr z JZD Slusovice když není sul, tak bych zatím udělal vepříka :-)
Listopad 30, 201311 r No, já přiznává, že zítra až projedu těma sračkama ještě jednou, jedu do myčky. Protože bych nerada byla špinavá i já
Listopad 30, 201311 r No jo to , ale ztrácí smysl soutěže o nejdelé nemyto auto ! Takže to znamená nemýt !
Listopad 30, 201311 r Už ano dala si svou fotku auta takže z toho vyplývá nemýt co to jen jde. Máš slyšet bandu co vozím jak brblají ze mají špinavé kalhoty ať to trochu opláchnu, ale hned jim odpovím že nejsem přes zimu sponzor myček tak ať přispějí každý týden a najednou je klid a ticho a manželka to raději nekomentuji
Listopad 30, 201311 r :D Ale můžeš my ti to dovolíme Musíš to otvírat buď v rukavicí a nebo jedním prstíkem už jsem to tu řešil jak otevřít kufr bez zašpinění
Listopad 30, 201311 r Četla jsem to Jenomže já se svým štěstím a se svou výškou stejně budu mít tu smůlu, že si třeba rukáv ušpiním To je prostě nefér, a v neděli jedu na wapku Ano, prohrála jsem, ale Kuba to určitě vyhraje
Listopad 30, 201311 r No to se uvidí kdo to vyhraje , ale mi už auto mění barvu na šedou a to nutkaní zajet na myčku ani nemluvě.
Prosinec 2, 201311 r Tak nevím jestli to vydržím protože na fotkách to ještě jde,ale je to čím dál horší.Už mám špinavé i kliky a dostal sem kartáč bo si protikus umazala kalhoty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.