Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

By me zajimalo kolik nas je co jsme jeste od listopadu nemyly. Tipuji to tak na 5 vozu :D

Já jen přední okno ani zadní nic, když nepočítám déšť

Okna se daji ted fajne vycistit jak mrzne tu namrazu jde krasne sundat i s tou spinou, ale zadni okno mi ne a ne zamrznout mam ho moc zkosene tak ho mam ciste jen od sterace :D

Me nejde zase na zadním ostřik, ko hadicka, takže jak je hnus na silnici, tak se mi to krásné matla po tom skle, nesnáším to :-D

• Autor

já umyl jen přední sklo a boční,abych viděl ven,jinak zatím odolávám, ale už to asi douho nevydržím, potřeboval bych ,aby trochu sprchlo, už je to fakt hnus, velebnosti

Já jen světla a RZ kol9

By me zajimalo kolik nas je co jsme jeste od listopadu nemyly. Tipuji to tak na 5 vozu :D

Já nemyl vod srpna.

Ja som auto umýval naposledy 1. novembra, ale teraz jazdím málo, takže zatiaľ výsledky ktoré by som mohol prezentovať nie sú zaujímavé. :-)

já nemyl od října a včera už jsem musel ... bohužel ... když jsem si umazal dvoje kalhoty a bundu,tak jsem se už nasral.

Tak po dnešním výletu na tradiční Vánoční topinku sem asi taky jednu fotku dám :D auto bylo před jízdou na pohled čisté jen nějaký ten prach ale jak vypadá teď radši nechtějte vidět :D ráno vyfotím...

Tak sem to bohužel nevydržel a včera to umyl. :kol-32::kol-26:

už opäť i ja začínam :D

post-83257-0-14102500-1387915935_thumb.j

post-83257-0-82530600-1387915958_thumb.j

Taková leštěnka! Takhle dopadla Fabule po cestě na Vánoční topinku a z5... :icon_

post-77037-0-24949700-1387925661_thumb.j

leštenka nie, len nedávno kupovaná :D uvidíme, ako dopadne moje pri zajtrajšom výlete...

Já vím psal jsem ti do vlákna a budu ho sledovat :) uvidíš ale myslím že mě netrumfneš

asi nie. momentálne mierne mrholí, no auto je schované, tak ho neumyje. dúfam. a na zajtrajšie (teda už dnešné) cesty zvedavý

To moje už skoro 14 dní stojí na místě, kdyby byla soutěž v tom, kdo má na autě nejvíc hoven od ptáků, vyhraju :-D

Proč nejezdíš? A dárečky od ptáků nejsou zrovna to pravé ořechové pro lak ;)

Mám dovolenou, a když potřebuji někam, tak buď pěšky a nebo MHD, není potřeba teď tahat auto, nó to nejsou, ale není kde jinde parkovat, zvažoval jsem plachtu ale zase tak to nutný asi není

Tak nejlepší je vzít si vodu, hadřík, nějaký přípravek a šup s něma dolů ;) tak to aspoň dělám já když nějaké spatřím :D

Nemá cenu, a když nemýt tak nemýt :-D

Ty seš mi nějak zásadovej :D

Jeje, to kdybych měl kvůli každému hov*u na autě běhat s hadříkem, tak snad abych si postavil u auta rovnou stan  :kol-28: .. Také stojí pod stromem  :kol-32:

Jasne přes zimu zbytečnost a jinak z dneska a to tu vubec neprší jen někde vlhke silnice.

post-51417-1387976816,1871_thumb.jpg

To si s autem jezdil po té louce za tím, že to máš tak špinavé?  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.