Prosinec 18, 201311 r By me zajimalo kolik nas je co jsme jeste od listopadu nemyly. Tipuji to tak na 5 vozu
Prosinec 18, 201311 r Okna se daji ted fajne vycistit jak mrzne tu namrazu jde krasne sundat i s tou spinou, ale zadni okno mi ne a ne zamrznout mam ho moc zkosene tak ho mam ciste jen od sterace
Prosinec 18, 201311 r Me nejde zase na zadním ostřik, ko hadicka, takže jak je hnus na silnici, tak se mi to krásné matla po tom skle, nesnáším to :-D
Prosinec 19, 201311 r Autor já umyl jen přední sklo a boční,abych viděl ven,jinak zatím odolávám, ale už to asi douho nevydržím, potřeboval bych ,aby trochu sprchlo, už je to fakt hnus, velebnosti
Prosinec 19, 201311 r By me zajimalo kolik nas je co jsme jeste od listopadu nemyly. Tipuji to tak na 5 vozu Já nemyl vod srpna.
Prosinec 20, 201311 r Ja som auto umýval naposledy 1. novembra, ale teraz jazdím málo, takže zatiaľ výsledky ktoré by som mohol prezentovať nie sú zaujímavé. :-)
Prosinec 21, 201311 r já nemyl od října a včera už jsem musel ... bohužel ... když jsem si umazal dvoje kalhoty a bundu,tak jsem se už nasral.
Prosinec 22, 201311 r Tak po dnešním výletu na tradiční Vánoční topinku sem asi taky jednu fotku dám auto bylo před jízdou na pohled čisté jen nějaký ten prach ale jak vypadá teď radši nechtějte vidět ráno vyfotím...
Prosinec 24, 201311 r leštenka nie, len nedávno kupovaná uvidíme, ako dopadne moje pri zajtrajšom výlete...
Prosinec 24, 201311 r Já vím psal jsem ti do vlákna a budu ho sledovat uvidíš ale myslím že mě netrumfneš
Prosinec 25, 201311 r asi nie. momentálne mierne mrholí, no auto je schované, tak ho neumyje. dúfam. a na zajtrajšie (teda už dnešné) cesty zvedavý
Prosinec 25, 201311 r To moje už skoro 14 dní stojí na místě, kdyby byla soutěž v tom, kdo má na autě nejvíc hoven od ptáků, vyhraju :-D
Prosinec 25, 201311 r Mám dovolenou, a když potřebuji někam, tak buď pěšky a nebo MHD, není potřeba teď tahat auto, nó to nejsou, ale není kde jinde parkovat, zvažoval jsem plachtu ale zase tak to nutný asi není
Prosinec 25, 201311 r Tak nejlepší je vzít si vodu, hadřík, nějaký přípravek a šup s něma dolů tak to aspoň dělám já když nějaké spatřím
Prosinec 25, 201311 r Jeje, to kdybych měl kvůli každému hov*u na autě běhat s hadříkem, tak snad abych si postavil u auta rovnou stan .. Také stojí pod stromem
Prosinec 25, 201311 r Jasne přes zimu zbytečnost a jinak z dneska a to tu vubec neprší jen někde vlhke silnice.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.