Publikováno Listopad 2, 201311 r Jazdite niekto na olej? priznajte sa ... ja uz cca 2 roky na vw golf3 1,9 TDi
Listopad 7, 201311 r Já mám benzína, ale mladej od sousedů má VW T5, kubaturu ti neřeknu - ale s velkou pravděpodobností to bude taky 1,9TDi - a jezdí na řepku taky. Když si vzpomenu až zase přijede k rodičům, zkusím z něj vytáhnout pár podrobností...
Listopad 10, 201311 r Tady se toho dočtete, ale to snad znáte? http://strunc.dieselpower.cz/forum/viewforum.php?f=9&sid=efb28c993294adb2096b6c0e9a29efb7 Upraveno Listopad 10, 201311 r od panjawa
Listopad 13, 201311 r Jenže "bionafta" není totéž, co ROSTLINNEJ OLEJ - "bionafta" je metylester nebo etylester, tudíž má úplně jiný jak chemický, tak fyzikální vlastnosti a teoreticky by měla bejt "skoro" totožná s minerální naftou.
Prosinec 1, 201311 r Autor chvilu som robil z oleja a metanolu bionaftu... no rovnako to slape aj na "cisty" pouzity olej, zda sa mi, ze v mraze ma aj rovnaku vyskozitu ...
Červen 4, 201411 r Na řepku jezdim už 2 roky na čistou, chce to jen každých 6000 km výměnu olej. Filtru a oleje... Jen bacha na PDčka, ty se s řepkou moc nemusí, chce to jen do rotaček! Pozor, při horším spalování klesá dolů do olejové vany, je potřeba hlídat hladinu oleje...
Červenec 4, 201411 r jak může klesat do olejový vany.... to jenom v tom případu kdy je tam veliká netěsnost ???
Listopad 17, 20159 r Zdravím, chci se zeptat na alternativní palivo do TDi motorů. Mám přístup k topnému oleji. Dá se na to jezdit? Co na to říká vstřikovací soustava?
Listopad 17, 20159 r záleží, co to je za auto, čím starší konstrukce motoru, tím je méně problémů jezdit na cokoliv. LTO je v principu totéž, co nafta, jen je potřeba počítat s tím, že mu chybí základní aditiva a není v zimní úpravě. Také v něm může být více brdelu.
Listopad 17, 20159 r Přesně tak, nejlíp to bude chrochtat rotačkám, obráceně největší problémy s takovým palivem budou u nejmodernějších CR chrochtů ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.