Mehy80 Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 (editace) Dobrý den chlapy. Měl jsem vytopenou řídící jednotku ve dveřích řidiče a mám O1 98' SLX 1.9Tdi. Všechny okna v elektrice, zrcátka také i s vyhříváním a alarm s dálkou Jablotron. Někdo kdysi vyměnoval asi stahovačku, ulámal zadní dva zácvaky na jednotce a asi do ní teklo. Když jsem pak já byl před zimou v myčce, tak se to dodělalo. Začala svítit kontrolka na dveřích řidiče neustále a zrcátka si dělali co chtěli, přestal jít zámek ve dveřích řidiče na centrál a zlobili okna. Tak jsem vyndal stahovačku, z ní sundal řídící jednotku a vylil asi tak panáka zelenošedivé tekutiny. Vysušil, prostříkl WD40 a zase složil dohromady. Ještě jsem rozebral zámek a vyměnil mikrospínač, pro jistotu. dal dohromady a po týdnu se mi stalo, že když jsem nechal otevřené dveře, stáhli se mi všechny okna. Tak jsem je vytáhl a zavřel dveře. Při otevřenění zacvakali zámky (centrál) a okna se začali stahoval. Když jsem zavřel, okna se zastavili. Teď mi to po týdnu udělalo zase, ale s tím, že jsem byl rád, že jsem okna zavřel. Klíčkem to nešlo, dálkou také ne i když má automatické zavírání oken při zamčení dálkou. Pak se nějak povedlo, ale ještě k tomu se vybila úplně baterka. Chci se zeptat, jestli mohu vyměnit třeba celé dveře z novějšího modelu. Mám možnost je koupit za super peníz. Myslím že je to z O1 04'. Děkuji moc za radu... Editováno: 3. Listopad 2013, autor: Mehy80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.