Přejít na obsah

Fabia I 1.4 16V 55kw - chyba 17574


palo-1

Doporučené příspěvky

Zdravím, chtěl bych vás poprosit, zda nemáte tušení co by mohlo způsobovat chybu č.17574 – Rada valcu 1, adaptace smesi oblast 2.  Nedávno se mi rozsvítila kontrolka motoru, a VAG hlasí tuto chybu. Auto jede normálně, volnoběh nekolísá, přes VAG otestován EGR, lambda před i za katalyzátorem a vše je OK. Závada byla z paměti vymazána, ale po cca 30km se objevila znova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čistič jsem už vyzkoušel, nalil jsem ho do nádrže a po té natankoval zhruba plnou. Bohužel bez výsledku. Po smazání chyby se po cca 30 - 50km objeví znova. Asi nezbývá nic jiného než jet dle dílenské příručky a zkoušet veškeré úkony, které jsou napsány u této chyby. Takže kontrola vstřikovačů, palivového čerpadla, těsnost systému aktivního uhlí, těsnost sacího systému, těsnost výfukového systému, egr a lambdy byly otestovány přes VAG. Vrtá mi ale hlavou, že pokud by byla přece někde nějaká netěsnost, tak by se to přece na chování auta muselo někde projevit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...