Květen 13, 200817 r Tak zasa obnovím tému ostrekovačov a to fotkou jedného práve v akcii Keď budem mať svoju milú pri sebe tak to odvotím ešte vo väčšom detaile koho je to krasne auto? pekne si mi zadrbal kapotu..ach jo
Květen 13, 200817 r no to bolo scén kua okolo toho...šak dám večer fotky....ts EDIT: to už bolo po ošiali... :D :D Upraveno Květen 13, 200817 r od profor
Červen 13, 200817 r tak jsem si udelal radost a za 1700 si poridil prestavbovou sadu. vybral jsem si teplotu 4300K. po prvotnim drobnem problemku, kdy jedna vybojka svitila vic do modra ( a prodejce mi ji bez problemu vymenil ) a serizeni svetel na STK ( nebyl zadny problem - svetla mi sviti uplne presne ) pohoda. dokonce jsem byl kontrolovan ( nahodne ) policii a take zadny problem. svetla s touto teplotou sviti na prvni pohled stejne, jako klasicke kvalitni H7 v novych parabolach. zkusebne jsem se koukal jak to sviti zepredu a do zrcatek vozu, ktery jede pred mym autem a neoslnuje vic, nez kterakoliv jina fabie. jen pro info, ta druha vybojka mela teplotu vyssi jak tech 4300 a je to skutecne videt velmi vyrazne. prekvapenim pro mne byla subjektivne mala svitivost dalkovych svetel v porovnani s xenony z duvodu prilis oranzoveho svetla.
Červen 14, 200817 r prekvapenim pro mne byla subjektivne mala svitivost dalkovych svetel v porovnani s xenony z duvodu prilis oranzoveho svetla. Tak hod xenon i do dalkovych... 1700,- za sadu, to mi prijde hodne malo.
Červen 14, 200817 r Tak hod xenon i do dalkovych... 1700,- za sadu, to mi prijde hodne malo. vsak proto jsem je koupil. za 4000 ani omylem. kdyz odejdou, tak je proste vyhodim a bude. do dalkovych ted resim nejake lepsi zarovky a take mlhovky mi nejak nesviti ( tradicni bolest stareho provedeni mlhovek u fabii, nechapu, proc nezustaly u tech kulatych z feldy ).
Srpen 27, 200817 r Kluci, myslíte, že když jsou xenony na autě 2 roky, že budou svítit nějak špatně, nebo je to krátká doba, která na ně nebude mít vliv
Srpen 27, 200817 r Snad jenom vybojky uz budou mit neco za sebou, jinak to zadny jiny vliv mit nebude...
Srpen 28, 200817 r Ale čo by nie ak to bude nejaká vadná séria tak sa ti budú opalovať aj paraboly...grygy myslím ten problém mal a aj jogofogo a ja tiež
Srpen 30, 200817 r Ja som kupoval nove xeny, problem zatial ziaden. Grygy hodil nove cocky myslim z OII. povodne "zosedli" Ale čo by nie ak to bude nejaká vadná séria tak sa ti budú opalovať aj paraboly...grygy myslím ten problém mal a aj jogofogo a ja tiež
Září 8, 200817 r Ahoj kluci, kámoš mi povídal, že pokud si chci nechat dát origo xenony na auto, že musím mít i ostřikovače a automatický náklon světel. Je to pravda? díky
Září 14, 200817 r Podle vyhlasky musis, ale plati to jen pro auta od urciteho roku vyroby Ale fabie tam spadaj vsechny..
Září 14, 200817 r Tak mám asi vyřešeno a hold hodím na auto AE, abych aspoň pořádně viděl, je mezi nima nějaký rozdíl ve svítivosti?
Září 16, 200816 r Rozdil je mezi nima asi takovy, ze s xenony vidis Kdyz zmenu svetel, tak jedine za origo xenony, nic jineho...
Září 17, 200816 r To je jedno, tie svetlá aj ked to napíšu nie sú pre xenony, paraboly nie sú na to, kto vie aká je tam clonka, čiu je lomená do roviny alebo svetlo ide hore a tak. taktiež aj z tepelného hladiska sa na to treba pozrieť a parabola v AE nie je traká veľká ako napr v origo xenach čo má vplyv na odvod tepla, a aj na rozloženie svetla pred autom a na krajoch
Září 17, 200816 r No je asi rozdiel v tych parabolach tych svetiel Origo je vacsia ako pise profor a AE maju mensiu co znamena ze rozptyl svetla nieje taky isty ako pri ORIGO ale nie je az taky zly ale je to o tom co kto asi ma radsiiii bud to BUDVAR nebo SARIS "" v uvodzovkach ... a asi to mozno niekto spominal niekto nie ORIGO 15 000 za L alebo Pravy dokopy teda 30 000 v porovnani k AE kde ta to vyjde do 10 000 aj L aj P teda cena za oba ... aj s HID sadou .... Paraboly niesu priamo osadne Xenonami ale ako som pisal kdesi je dobre pri objednavke specifikovat HID sadu teda ci H1 - dialkove alebo H7 stretavacie, a takisto svietivost v Kalvinoch ci 4500K alebo 6000K Montaz samotnych HIDiek musis bud spasovat sam alebo zajdes do najblizsieho servisakovi co robi svetla a ten ti to urco urobi .... Upraveno Září 17, 200816 r od Mathias
Září 18, 200816 r 'Mathias' origo kompletne a nove xenony zozenies aj za 13.000kc. profor sa snazil povedat ze AE neboli konstruovane pre xenon vybojky, teda tazko povedat ako budu svietit, ci sa nebudu prehrievat, osvetlovat vodicov a pod... kazdopadne dorabat xenony je zakazane !!! a ked uz si sa rozhodol pre HID sadu, tak jednoznacne treba ist do servisu si to nastavit. svietivost ma jednotku kandela [cd] nie kelvin [K], kelvin je jednotka teploty, v tomto pripade teplota farby
Září 24, 200816 r Tak ono by se melo sparvne nechat seridit svetla po snizeni, je opravdu rozdil ve sviceni , odzkouseno
Září 24, 200816 r jo, při snížení 55 mm předek a změně na 75 mm (čili sníženo ještě o 20 mm) jsem si svítil dva metry před auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.