Přejít na obsah

Pasuje laktova opierka z Golf 4 do OI 2002?

n0iDek

Doporučené příspěvky

Ahojte ...

Moja Octavka nemala ked som ju kupil Laktovu opierku a teraz mam na ruke original z VW golf 4 original krasnu zachovalu  za lacny peniaz ..... 

Neviem ci to tu uz niekto riesil ... ale vedel by mi niekto poradit ci mi tam bude pasovat ? mam Rocnik 2002.... len nie som si isty ci ma golf aj octa rovnaky tunel  a nebude problem vtej trojnozke .. riesili ste to uz niekto ? Budu tam treba nejake upravy ? .....Dakujem za vsetky postrehy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nebudem musiet teda robit ziadne upravy ani nic podobne ... ? Pretoze uz cely tyzden citam vselijake forum ci pasuje alebo nepasuje .. a vsade pisu inak .. ze tam treba nieco frezovat .. dalsi pise ze treba upravit zapalovac ..treti ze nebudu pasovat plasty  resp. tunel .. a ja uz naozaj neviem ... a nie som si isty ci predavajuci posle aj ten adapter /maticoskrutka/l,ebo vravel ze posiela len dve skurtky a ja mam tusenie ze tu maticoskrutku asi mat nebude kedze je to z Golfu .. da sa to nejako obist pripadne si ho vyrobit keby som ho nezohnal ? Poradte mi ludia prosim :D ak mate skusenosti a montovali ste trojnozku z golfu do octavky ...Zajtra by mi mala prist domov tak sa chcem cez vikend nato vrhnut aby som vedel co ma caka :D

EDIT:

Pripajam este cislo dielu Maticoskrutky resp. adapteru na nastavenie vysky tretej nozicky u trojnozky.

1J0 711 354 - 8x25mm

Editováno: , autor: Wojnar
Příště to přidej do příspěvku pomocí fce "Upravit" příspěvek!!
Odkaz ke komentáři

Montoval jsem ji znamemu privezl loketku z GIV a davala se do octavie facelit a pasovala. A posleze se montovala do passata B5 a taky krasne pasovala. Musis jen v tunelu na konci vyfrezovat diru skrze plast. Diru vyriznes tesne pred popelnikem v zadu. Abych pravdu rekl pokud budes mit trojnozku hlikovou muze se stat ze budes muset zvetsovat diry to uz jsem take zazil. JInak se musis nechat prekvapit co ti vubec prijde. 

Odkaz ke komentáři

A ta diera co mi pises sa musi frezovat kvoli comu ? kvoli plastom ze to tam bude obtiaznejsie nastoknut ? nechcem tam mat fugy keby som v buducnosti kupoval origos z octavie .. Inak trojnozka by mala byt z duralu a ten matico srob mi prijde nejak tento tyzden .. tak sa podelim svami presne co som musel urobit :)

Odkaz ke komentáři

Tak som tu opat....Vcera som so susedom montoval tu laktovku do auta octavky 1... a museli sme vela premyslat ako to vymyslime ... Musim napisat ze laktovka z Golfu 4 nepasovala .... Trojnozka  a vsetko sadlo ako malo, ale pri nasadzovani bocnych plastov / su v manuale zaznacene ako ''P - O''/ ... bol problem. Vobec to nepasovalo su dlhsie, sused zobral svoje plasty zo svojej octavky a prisli sme nato ze GOlfacke plasty na mojej opierke su inych rozmerov, tak sme museli brusit-rezat-skracovat podla jeho opierky ... Na treti krat sa nam to tam konecne podarilo dostat tak aby to nepruzilo, ale vznikol dalsi problem pri zatvarani popolnika - plasty vzdy vytlacilo von a popolnik sa neda zacvaknut tak ako by mal byt. Z toho usudzujem ze budem mat este co robit aby to vyzeralo trosku esteticky.

Olgojchorchoj ty si vravel ze by si mi prilozil nejake foto nemohol by si mi trosku pomoct stym dost ma to hneva :D
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Kluci muzete mi prosim zmerit spodek (zakladnu) loketky z Octavia I -> cervena a zelena

Popripade i vysku (po spodni okraj kruhu) -> zluta

diki :)

PS: potrebuji zjistit jakou nejvetsi diru ta loketka prekryje...

post-89751-0-63684400-1408045136_thumb.j

Editováno: , autor: marrrek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...