n0iDek Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Ahojte ... Moja Octavka nemala ked som ju kupil Laktovu opierku a teraz mam na ruke original z VW golf 4 original krasnu zachovalu za lacny peniaz ..... Neviem ci to tu uz niekto riesil ... ale vedel by mi niekto poradit ci mi tam bude pasovat ? mam Rocnik 2002.... len nie som si isty ci ma golf aj octa rovnaky tunel a nebude problem vtej trojnozke .. riesili ste to uz niekto ? Budu tam treba nejake upravy ? .....Dakujem za vsetky postrehy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Pasuje uplne bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Super dakujem ti velmi pekne za odpoved ....nebol som si isty tym takze naparadu .....od piatku sa opieram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Tak nebudem musiet teda robit ziadne upravy ani nic podobne ... ? Pretoze uz cely tyzden citam vselijake forum ci pasuje alebo nepasuje .. a vsade pisu inak .. ze tam treba nieco frezovat .. dalsi pise ze treba upravit zapalovac ..treti ze nebudu pasovat plasty resp. tunel .. a ja uz naozaj neviem ... a nie som si isty ci predavajuci posle aj ten adapter /maticoskrutka/l,ebo vravel ze posiela len dve skurtky a ja mam tusenie ze tu maticoskrutku asi mat nebude kedze je to z Golfu .. da sa to nejako obist pripadne si ho vyrobit keby som ho nezohnal ? Poradte mi ludia prosim ak mate skusenosti a montovali ste trojnozku z golfu do octavky ...Zajtra by mi mala prist domov tak sa chcem cez vikend nato vrhnut aby som vedel co ma caka EDIT: Pripajam este cislo dielu Maticoskrutky resp. adapteru na nastavenie vysky tretej nozicky u trojnozky. 1J0 711 354 - 8x25mm Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Wojnar Příště to přidej do příspěvku pomocí fce "Upravit" příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Montoval jsem ji znamemu privezl loketku z GIV a davala se do octavie facelit a pasovala. A posleze se montovala do passata B5 a taky krasne pasovala. Musis jen v tunelu na konci vyfrezovat diru skrze plast. Diru vyriznes tesne pred popelnikem v zadu. Abych pravdu rekl pokud budes mit trojnozku hlikovou muze se stat ze budes muset zvetsovat diry to uz jsem take zazil. JInak se musis nechat prekvapit co ti vubec prijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 A ta diera co mi pises sa musi frezovat kvoli comu ? kvoli plastom ze to tam bude obtiaznejsie nastoknut ? nechcem tam mat fugy keby som v buducnosti kupoval origos z octavie .. Inak trojnozka by mala byt z duralu a ten matico srob mi prijde nejak tento tyzden .. tak sa podelim svami presne co som musel urobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Nu pokud jsi tam loketku nikdy nemel tak musis ve stredovem tunelu udelat v zadu diru aby jsi tam tu lokentku mohl pridelat. Zitra ti sem dam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Ok super tak to urcite pomoze ja tam mam zatial popolnik a drziak na pohare ... uz som to mal aj cele vonku pretoze som sa pozeral ako su tam tie skrutky len fakt by mi pomohlo ktoru dieru myslis ze mam vyvrtat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Tak presne to misto kde je drzak napoju tak to musis proriznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Zajtra pride adapter tak to pojdem skusit nahodit a prilozim fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 21. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Tak som tu opat....Vcera som so susedom montoval tu laktovku do auta octavky 1... a museli sme vela premyslat ako to vymyslime ... Musim napisat ze laktovka z Golfu 4 nepasovala .... Trojnozka a vsetko sadlo ako malo, ale pri nasadzovani bocnych plastov / su v manuale zaznacene ako ''P - O''/ ... bol problem. Vobec to nepasovalo su dlhsie, sused zobral svoje plasty zo svojej octavky a prisli sme nato ze GOlfacke plasty na mojej opierke su inych rozmerov, tak sme museli brusit-rezat-skracovat podla jeho opierky ... Na treti krat sa nam to tam konecne podarilo dostat tak aby to nepruzilo, ale vznikol dalsi problem pri zatvarani popolnika - plasty vzdy vytlacilo von a popolnik sa neda zacvaknut tak ako by mal byt. Z toho usudzujem ze budem mat este co robit aby to vyzeralo trosku esteticky. Olgojchorchoj ty si vravel ze by si mi prilozil nejake foto nemohol by si mi trosku pomoct stym dost ma to hneva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Omlouvam sem drive sem k tomu nedostal. Foto je diry kde ma byt v tunelu a pak loketka v aute. Bohuzel sem to nerozebiral. Jinak popelnik mi tez nefunguje kvuli drzaku pod tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Dneska sem daval loketni operku z GIV do OI a pasovala uplne bez problemu i trojnozka. Jen jedine sem musel trochu zbrousit plast kolem loketky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrrek Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Kluci muzete mi prosim zmerit spodek (zakladnu) loketky z Octavia I -> cervena a zelena Popripade i vysku (po spodni okraj kruhu) -> zluta diki PS: potrebuji zjistit jakou nejvetsi diru ta loketka prekryje... Editováno: 5. Září 2014, autor: marrrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.