Publikováno Listopad 12, 201311 r ahojte je tu nekdo kdo by me zmeril nebo pujcil tyto 2 meraky na mereni tlaku turba a kompres valce jedna se o model 1.9 AWX. Zlin a okoli.
Listopad 12, 201311 r Ahoj tlak turba ti přečte vagína.... Tlak válců to chce mašinku už nato...Copak se ti děje se supem, že tohle chceš změřit?
Listopad 13, 201311 r Autor mno hapruje motor kdyz jedu na 5q mam trebas 1800 otacek a pridam plnej plyn zacne auto poskubavat (poskakuje motor) az dosahne 2200 pak prestane respektive uz to nejde citit. jinak chci zmerit turbo jak reaguje na prodani plynu atd a chcisi overit zdali vagina hlasi opravdu co ma
Únor 17, 201510 r Autor Lidicky ma nekdo moznost nechat udelat (vysoustruzit) ucpavky abych si mohl zkontrolovat tesnost saciho potruby od turba az po klapku? popripade kolik takova sranda by stala?
Duben 5, 201510 r Autor Lidicky kdo z vas by udelal ty ucpavky nebo popripade daji se nekde na netu zakoupit?
Duben 6, 201510 r Máš nějaký výkres ? nebo rozměry ? Pokud jo klidně ti to udělám ... Upraveno Duben 6, 201510 r od Airman64
Duben 8, 201510 r Autor dekuju moc za snahu ale v tom je problem pac ja ten nakres nemam a proto chci oslovit ty z vas kteri jej maji zdali by za uplatu poslali vykres nebo to i udelali
Duben 8, 201510 r ja ti ty ucpavky klidne vyrobim to problem neni ale potřebuju to podle něčeho vyrobit :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.