Airman64 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Zdarec pánové nemohl jsem si nevšimnout, že tu nemáme téma o žhavících svíčkách na motor 1,9TDi ... Tak začíná pěkně zima a bude třeba ty válce v -20°C pěkně nažhavit aby to pak chytlo :-) Co jste dávali za žhavičky ? jaka cena ? Jaka je jejich výdrž ? Spokojenost? Každopádně já teď budu kupovat nové a pak poreferuju jak jsem snima spokojen :-) Nabízí se mě varianty jako je Meyle 153,-Kč/ks Febi 224,-Kč/ks BOSCH 268,-Kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 a jak často je zdravé je vyměnit a jak poznám, že jdou do kopru, nevim, zda vůbec byli někdy měněny, takže bych to možná taky prubnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 že jsou v kopru poznáš tak, že nežhaví :-D Tady máš video .-) že sou KO poznáš tak, že nežhaví :-) A v ziěm se hůř káře chytá :-) nebo nechytne vůbec :-) Ale to poznáš až v zimě kdybys je nevymontoval a nezkusil připojit na baterku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) a když jsou ko, tak se kontrolka žhavení asi stejně rozsvěcí co, jelikož ta mi svítí a je fakt, že ať je -1 nebo 20 nad nulou, tak svítí max vteřinu, což třeba u předchozí octávky, když bylo kolem nuly, tak svítila třeba 3 vteřiny a déle, a právě dnes -1 a zdá se mi, že se tomu nechce tak jako loni startovat, ale taky je pravda, že baterku asi budu muset changnout Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Já mám žhavičky BERU a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Doktorone:může to být žhavičema ale taky nemusí :-) Když si vzpomínám tak v zimě okolo -15°C mi to žhavilo kolem 10 vteřin a teď taky jen bliká :-) Víťo asi taky pujdu do těch BERU a uvidim :-) Teď otázka je jestli je bude mít SEBO :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 určitě bude.Já je tehdá našel na netu za luxusní cenu.Myslím,že se v té době někde ztratil kamion jinak to není možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Už jsem mu napsal email :-) Tak uvidime :-) Teď ještě aby ty zavíty na žhavičkách vydrželi a nezničil sem je a je to cajk :-D Pak sem hodim video jak vypadaly stare žhavičky a jak moc žhavili :-) Pro info :-) Snad to vyjde a zrobim to během ponděli,utery,středy :-) Snad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jeslti je zhavicka OK se da zjistit, ze na ni privedes 12V a když jiskří je OK, když ne je KO, pak lze stav zhavicek zjistit i pres VAG, v motoru ted nevim jakej kanal ale je tam jasne popsany GLOW = žhaveni .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jo, jak píše Spacewerk. Žhavič je OK, pokud má odpor, první variantu kontroly napsal, druhá je změřit to ohmmetrem. Žádná věda, buď funguje, nebo ne, nic mezi tím. Je zbytečné měnit žhavící svíčky, rejpat se do toho, pokud to žhaví... Pokud je velký mráz , je dobrý nažhavit třeba dvakrát před startem. Zlatá V6 - ta se chytne vždycky. Taky si dovede pěkně zahulit, než se chytnou všechny válce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 já měl v hajzlu všech 6 žhaviček.Ale to už je dááávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brli666 Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 žhavičky jedou až od -5,jinak stačí mít dobrý komprese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 tak v mém případě bylo venku asi -15 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.