hadak11 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) co říkáte na nového Renaulta Captur... větší rozvor než Yeti, vnitřní prostor srovnatelný, v plný palbě o 30% levnější, výkon a spotřeba 1,2 lepší.... Nový Captur_1,2 TCe 120_88kW EDC Dynamique.pdf Editováno: 17. Listopad 2013, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heroman63 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Ahojky, Captur se mi taky líbí. Byl jsem si ho prohlédnout, seděl jsem v něm, ale to auto je uvnitř o hodně menší než Yeťák. I když tabulky říkají něco jinýho. Je postavené na podvozku Clia a velikostí je asi tak srovnatelný s Fordem Fusion. Můžu dobře srovnat. Yetiho a Fusiona mám v garáži. Editováno: 18. Listopad 2013, autor: heroman63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Duster levna volba pak dobra volba nova X5 vse jedine otazka penez Editováno: 18. Listopad 2013, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Pokud bych přemýšlel o něčem jiném než o Yetim ale v podobné cenové kategorii, tak by to asi bylo Suzuki SX4 S-Cross. Do ceny pod 500k se vejde i druhá nejvyšší výbava s pohonem 4x4, vypadá hezky, kufr už to má taky použitelný a kombinovanou spotřebu pod 6l (čtyřkolka - benziňák !). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.