Přejít na obsah

heroman63

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli heroman63

  • Narozeniny 16.5.1963

Návštěvy profilu

503 zobrazení profilu

Oznámení heroman63

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Mám na zimákách rozměr 225/55 R17 a je to v pohodě.
  2. Tady je návod od stejné firmy. OCT_II_-REPRO_Z.pdf
  3. Ahojky, tak si tady čtu o hlučnosti pneumatik. Ani v létě ani teď jsem si nevšiml něčeho takového. Letňáky mám Pirelli 17´ zimáky Matador 16´. Jsem naprosto spokojený. A co se týče hlučnosti dízlu? Je to můj první a takové ticho na "palubě" při dálniční rychlosti jsem si ještě neužil.
  4. Ahojky, Captur se mi taky líbí. Byl jsem si ho prohlédnout, seděl jsem v něm, ale to auto je uvnitř o hodně menší než Yeťák. I když tabulky říkají něco jinýho. Je postavené na podvozku Clia a velikostí je asi tak srovnatelný s Fordem Fusion. Můžu dobře srovnat. Yetiho a Fusiona mám v garáži.
  5. Já žádné problémy nemám. Musím zaklepat na dřevo! Mám dízla. Ale tady je toho ke čtení docela hodně o problémových řetězech u benzínů. Až se vychytají problémy, půjdu znovu do benzínu.
  6. Ahojky taky si dovolím reagovat. Clint píše, že šel z nafty do benzínu a zpátky už nechce. Já jsem přesný opak. Preferoval jsem benzín a teď mám doma Ropáka! Vždycky jsem tvrdil, že ten dlouhodobý výzkum a šílené miliardy vražené do naftových motorů, se měly použít u benzínu. Takhle je tu konkurence schopný naftový motor, ze kterého se už jen velmi těžko povede vytřískat víc. Viz norma Euro 6. Proto jsem byl nadšený z nových "turbo" benzínů. Už to mělo být dávno. Takže moje volba byla jasná. Bohužel se moje očekávání nenaplnilo a dětské nemoci těchto motorů jim u mě vystavily stop! Dětskou nemocí myslím takové neštovice, ale to co potkává tyto motory považuju spíš za rakovinu! Po pár tisících s hrůzou poslouchat a pak se vztekat v servisu... Takže netvrdím jako Clint, že nikdy, ale až se vychytají "mouchy". Jinak 4x2 81 kW a průměr 5,7l.
  7. Ahojky, tak já jsem řešil opačný problém. Koupil jsem Yetiho bez rezervy a do ciziny na dovču tak nepojedu. Před dvěmi lety jsem na jihu Srbska trefil kámen a guma na odpis. Ještě že jsem měl aspoň dojezdovku. V deset večer, pár kiláků od Kosova... Bohužel jsem nesehnal ty polystyrénové nesmysly, tak jsem si poradil jinak.
  8. Ahojky, tak jsem si dnes vyzvedl Ropáka ze servisu. Tímto musím vyzvednout přístup Araveru ve Vlčnově. Lakování precizní, dodána nová lišta a stará přiložena v kufru. Auto je jako z autosalonu! Vypucované z venku i zevnitř!
  9. To by mě zajímalo, jak se tam vyškrábala.
  10. Tak mě se osobně moc líbí ta čínská verze s rezervou na kufru. Vypadá jako chlapák . Současný zavazadelník je s rezervou hódně skromný. Takových 50 litrů navíc by se šiklo. Na dovču jsem jel naložený až po střechu.
  11. Podle mě nový Yeti nemá "gule". Kulaté mlhovky mi tam chybí.
  12. Jo vypadá to na počítačovou verzi WV Amarok
  13. Ahojky, tak i já. Levé zadní. Že prý od kamínků, ale vezmou to na reklamačku. Ta velkorysost! Je zajímavé, že lak není nikde narušený. Že by teda kamínek udeřil zevnitř?
×
×
  • Vytvořit nový...