ChazEr Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Zdar hoši, potřeboval bych radu, netáhne mi octa 66KW rv. 98. Příjde mi že se to děje jen u pětky, jakoby táhla jen do půlky plynu a pak už ne, jen to zpomaluje, děje se to tak i když jedu z kopce. na diagnostice mi to neukazuje nic, tak nevím, a k tomu mi jde špatně jednička ta skoro nezabírá už nikde, a chce to hodně plynu. Budu rád za každou pomoc, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 no mne to pripadá ako KO spojka (šmýka).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChazEr Vloženo 20. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Dneska sem dojezdil, auto začlo vydávat strašnej rachot a na volnoběh sem měl chvilkama otáčky 1200-1300 a spotřebu asi 12L/100 Hoši fakt nechápu co to je. Zatim to teda jezdí , ale ta pětka netahá jak má, a motoř řve víc než má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.