bembas Vloženo 19. Listopad 2013 Vloženo 19. Listopad 2013 Potřeboval bych radu,přestal mi fungovat výhřev sedaček,obě strany najednou,včera fungovali a dnes už ne.Po zapnutí z 0 na 1 je slyšet cvaknout relátko (levá i pravá strana) a to samé i při přepnutí zpět na 0,ale jinak se nic neděje.Jediné co mě napadlo po tmě udělat je podívat se na ovládání,vytáhl jsem ho,a něco v něm rachotilo,Tak jsem ho rozdělal a vypadl na mě kousek cínu,viz foto.Má to něco společného s nefunkčností výhřevu?Nikde není vidět že by to někde chybělo Citovat
lusl Vloženo 22. Listopad 2013 Vloženo 22. Listopad 2013 ak ti spína relé, tak by som v ovládaní nehladal chybu. skôr skontroluj poistky, odpoj konektor pod sedačkou, zapni výhrev a na pinoch zmeraj napatie. ak bude všetko v poriadku, a stále nebude hriať, tak ti odišla vyhrievacia dečka.. ajkeď je zaujímavé že na obidvoch naraz... Citovat
zdeník23 Vloženo 25. Únor 2014 Vloženo 25. Únor 2014 Ahoj lidi mě taky přestali jít vyhřev sedaček na ráz a pátraní v chybě jsem zjistil že odešli všechny dečky v sedačkách, O1, nové dečky stojí kolem 3000 cca je lepší sehnat starší sedačky a přehodit nebo přehodit jen dečky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.