Publikováno Listopad 19, 201311 r Potřeboval bych radu,přestal mi fungovat výhřev sedaček,obě strany najednou,včera fungovali a dnes už ne.Po zapnutí z 0 na 1 je slyšet cvaknout relátko (levá i pravá strana) a to samé i při přepnutí zpět na 0,ale jinak se nic neděje.Jediné co mě napadlo po tmě udělat je podívat se na ovládání,vytáhl jsem ho,a něco v něm rachotilo,Tak jsem ho rozdělal a vypadl na mě kousek cínu,viz foto.Má to něco společného s nefunkčností výhřevu?Nikde není vidět že by to někde chybělo
Listopad 22, 201311 r ak ti spína relé, tak by som v ovládaní nehladal chybu. skôr skontroluj poistky, odpoj konektor pod sedačkou, zapni výhrev a na pinoch zmeraj napatie. ak bude všetko v poriadku, a stále nebude hriať, tak ti odišla vyhrievacia dečka.. ajkeď je zaujímavé že na obidvoch naraz...
Únor 25, 201411 r Ahoj lidi mě taky přestali jít vyhřev sedaček na ráz a pátraní v chybě jsem zjistil že odešli všechny dečky v sedačkách, O1, nové dečky stojí kolem 3000 cca je lepší sehnat starší sedačky a přehodit nebo přehodit jen dečky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.