Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Byla mi odcizena Škoda Superb 1.9 TDI ve stříbrné barvě. Stalo se to dnes mezi 23:00 - 8:00 v Poděbradech přímo před bytem na Husově ulici 70m od Alberta. 

VIN: TMBCU23U629011465 - http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=389892

Rámeček SPZtky nese jméno Marcel Puš - Privat servis Dvůr Králové.

Auto má na pravých předních dveří ve spodní části odraný lak včetně prahu - červená barva, odřenina je velmi malá. Je postavené na originálech Škoda se zimními pneu Michelin. 

Výbava: navigace, počítač, multifunkce, tempomat, handsfree Parrot, neoriginální parkovací senzory - mírně vystouplé cca 3mm (takového SUPa jsem ještě neviděl). 

Kdyby mi dal někdo ECHO, kde co a jak, byl bych velmi rád. Kdyby někdo viděl díly na SUPa, dejte mi taky vědět. 

Zabezpečení z výroby, žádný defend lock a podobné. V kufru jsem měl červenou mikinu Duff, autonabíječku také červenou, výbavu a nějakou kosmetiku. 

Zde je odkaz na inzerát: http://auto.bazos.cz/inzerat/29241200/Skoda-Superb-19-TDi-96kw.php

Prosím sledujte Superby ve středočeském kraji. Děkuji moc. IMG_9667.jpgIMG_9668.jpg

Vloženo

koukám krádež po vložení inzerátu na net ... něco mi to silně připomíná... u mě to nebyl bazos ale annonce... no holt drzim palce že se najde ,ale moc nedoufej.Už je rozebraný na díly.Pokoukni bazary v okolí KH,KO,NY ... Pohledej ohledně navigace a parrotu aukro bazos .. atd ... vic asi dělat nemůžes

Vloženo

Taky si myslím, že to bylo vytipované. Stál jsem na jednom místě 3. den a teď do čmajzli. 

Bazary mě nenapadly no, zkusím. Jinak sleduju aukro, bazos. Avšak. Možná, že spíš bude někde v bazaru v celku, protože jsem v autě nechal papíry. 

Ještě teď jsem volal známému policajtovi, co operuje na dálnicích, ať dá klukům na hraničních přechodech echo. Pořád lepší jak sedět doma na prdeli a brečet. 

Vloženo

Příteli okřídleného šípu,

pro: speed8 - tak jak uvedl Doktorone. Adresu znám a těch 230 km - co to je? Je mi Tě líto. Já vlastním Fabii 1.9 TDI. Jěště když jsem ji neměl, měl jsem již připravený po domácku udělaný zámek na volant s tím, že kryje i airbag, bytelné dílo. Auto jsem kupoval v autobazaru a dostal jsem k němu jeden klíček. Ve vozidle mám pět vychytávek proti stížení odcizení, plus pager GSM a pořád se mi to zdá málo. Chtělo by to ještě ochočenou kobru. Na zimu bych jí uháčkoval dlouhou a teplou ponožku, aby jí bylo v autě dobře. Měl jsem v autě už třikrát návštěvu. Moc šikovní lidé - nic nedoničili. Pěkně vyloupnutá záslepka, jen taková ploška na klice a pokoušeli překonat ten forichtung co mám na volantě, zatím marně.

Kdo nemá vozidlo pojištěno, nebo nemá jinak zabezpečeno je hodně naivní. Nezlob se. Radek.

Vloženo

Píšu, že nejsme v kontaktu a že mou adresu nemá. Neví, kde teď bydlím. 

Hm s tou naivitou. Kolik lidí chce platit povinné s připojištěním za 10 tisíc (můj případ), kolik lidí má havarijko? Je to stejně jedno, auto mi to nevrátí ;-)

Vloženo

Myslím si, že 5 měsíců je dost dlouhá doba na to, aby někdo čekal a pak ti ho chtěl ukrást, mohl jsi to auto nabourat nebo dodělat nějaké zabezpečení.

Vloženo (editace)

Ja měl auto totalku po opravě a taky mi ji ukradli. Jde jim hlavně o motory. Proč se kradou převážně nafty?

Editováno: , autor: azriel
Vloženo

Řekl bych kvuli agrátům a taky turbu :-) a hlavně xenony bych taky řekl :-) Pak tu máme vstřiky a další věci ktere nejsou dohledatelné... To mě jen v 10 vteřinách napadlo bude toho určitě více....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...