DonnJarda Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Mám takovej problém... měnil jsem nápravu za kotoučovou a jako brzdy brzdí tak že to rve asfalt ale ručka je taková gumová.. at to dotáhnu že zabírá tak to porád není ono auto sice udrží v prudkem kopci ale jen tak tak a když už to stojí v kopci tak ti pri sebemenčím pohupu auta nechutně kvílí.. jenže dřív jsem byl zvyklej že když jsem za ni zatáhl tak mi to i bloklo kola na asfaltu za jízdy jenže ted za to tahám a nic blokne to jemne jen uplně až když je nahoře a je to takové gumové... známý řikal že to je v pořádku že kotoučema prostě si "nefloknu" což je blbost.. dnes jsem mel v ruce oktávku která mela kotouče a i když jsem jen popojíždel zkusil jsem zatáhnout a šla krásně jak u nového auta a bloklo to kola hned a žádný gumový cit se nekonal... Kde je teda problém ? Brzdy jsou tam nové bremba i destičky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navigon_ Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Pokud je to všechno nový,nečekej zázraky hned z kraje.Kototuče jsou syrový,musej se trochu "obrousit",destičky si taky musej sednout..Zkoušet bloknout kola přes ručku bych zkoušel minimálně po ujetí 1 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.