Sairus88 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 (editace) Ahoj,mám trochu menší problém. Pokud přehrávám přes bluetooth (A2DP), běží mi pouze čistý stream. Nemohu přepnout písničku přes displej RNSka či z volantu (ani info o přehrávaném songu neukáže). Vím, že to umí, ale za boha nemůžu přijít na to, jak to zprovoznit. RNS510 verze Firmware aj: Bluetooth jednotka pod sedadlem spolujezdce: Zajímalo by mě jak to zprovoznit. Je vůbec tato bluetooth jednotka schopna něčeho takového? Potřebuji trochu postrčit. Jestli mám začít jiným firmwarem v RNSku či kódováním. Případně jakým či co kódovat. Editováno: 1. Prosinec 2013, autor: Sairus88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 nemusí to umět telefon, nic s tím nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus88 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 No je to divný. Zkoušel jsem to na iPhone 4 IOS 6 a android 4.2; 4.3; 4.4, nezdá se mi, že by mi to ani jedna z verzí nepodporovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jde to jenom u velmi mála telefonů co jsem zkoušel.... nemusí to umět hf jednotka nebo fw, já jsem to vždy zkoušel na 4xxx nebo 5XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus88 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Zkusím ten update firmware, věřil bych tomu, že by to mohlo být tím. Tenhle je totiž nějaký divný. Nejde mi v něm např. změnit barva (skin) menu navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 ono to u škodovky nejde uživatelsky, hlavně at z toho nemáš cihlu po tom pokusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus88 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Teď nevím co myslíš tím, nejde uživatelsky. Dělal jsem to kódováním přes VAG. Cihlu z toho snad neudělám, už jsem to párkrát dělal. :-) Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: Sairus88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 tak mi popiš jaké skiny jsi měl na mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus88 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Myslím, že jsou označené jako:HighLine, SportsLine, Premium Mělo by to jít změnit na 7 bytu při kódování jednotky navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jsi na omylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus88 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Dík za radu. :-))) Tak když tak poraď jestli můžeš. To ale není ten problém co mě trápí, rád bych vyřešil přepíná SONGŮ přímo z navigace (resp. z volantu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 s BlackBerry to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 No je to divný. Zkoušel jsem to na iPhone 4 IOS 6 a android 4.2; 4.3; 4.4, nezdá se mi, že by mi to ani jedna z verzí nepodporovala. Me to fungovalo zatim s kazdym iPhone (iOS na iPhone 4 a 4S, iOS 7 na iPhone 5 a 5S) bez problemu. FW mam nejaky 4XXX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Je to záležitost verze HF jednotky. např. 7P6 035 730F uz podporuje funkci "AVRCP" (AudioVideoRemoteControlProfile) Editováno: 20. leden 2014, autor: Bobmaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DawiDX Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 (editace) Ahoj, mam GSM jednotku 3C8 035 730 A s podporou A2DP. Prehravani funguje, nicmene ovladani telefonu z obrazovky Columbusu (HW H05, SW 41xx) ne - sipky vpred/vzad jsou zasedle. Poradi mi nekdo, kterou (non-rSAP only) jednotku s podporou hlasoveho ovladani koupit, aby podporovala i AVRCP protokol? Predpokladam, ze v uvahu pripadaji akorat 7P6 035 730 (nejsem si jisty jetli ma hlasove ovladani), 3C8 035 730 a 5N0 035 730 D... Jake revize? Nebo je moje jednotka vyhovujici a problem je v Columbusu? Diky za rady. Editováno: 24. Červen 2016, autor: DawiDX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Zkus se zeptat přímo ferdy25, ten se v tom vyzná. Jinak já mám jednotku 7P6 035 730 M a A2DP mi fungovalo jen na pravé straně auta, ferda mi natáhl kabely do jednotky a už jde po celém. To samé hlasové ovládání, taky mi tam natáhl další kabely a už jde. Takže jestli to u tebe taky není jen tím, že tam prostě nemáš nějaký ten kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DawiDX Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Ahoj, kabely mam natazeny vsechny a spravne - zkusim najit nekoho, kdo ma novejsi jednotkum, abych mohl zjistit, kde je problem - diky za reakci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 nechcem zakladat novu temu, tak to hodim sem. v menu Media, ked si pustim nejake pesnicky z SD karty mam celkom dole aktivne asi 3 tlacitka na displeji. a na jednom je aj nieco take, ze SCAN/MIX/OPAKOVAT VCETNE ADRESARU. no netusim co to znamena a co to robi. v navode na pouzitie je iba toto - "Scan/Mix/Opakovat včetně podadresářů - prehrá za sebou podľa poradia na prehrávanom médiu všetky súbory MP3, ktoré sú uložené v adresároch a podadresároch" popis o nicom, dal som napr. MIX a jaksi som nespozoroval nejaku zmenu v prehravani. a zas aby vsetky 3 volby robili tu jednu vec, co je popisana v navode sa mi nechce verit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.