Publikováno Prosinec 1, 201311 r Ahoj Takže dnes som si kúpil nové repro ktoré by som si chcel dať do predných dverí no sú väčšie než tie povodné. Do dverí ich aj vsuniem no odstávajú a neviem ich poriadne priskrutkovať. Čítal som niečo o tých MDF krúžkoch no chcem sa spýtať, v prípade, že by som sa ich rozhodol použiť, ako to vyzerá keď na to dám späť tapacír. Tipujem že tá krytka na repro (originálna) sa tam nebude dať. Ako sa to zvykne riešiť ? Viete mi poprípadne ukázať nejaké foto ako to asi vyzerá keď je na tom už aj tapacir ? Ďalej by som chcel spraviť aj tlmenie pre predné dvere, čo by ste mi vedeli odporučiť ako materiál, myslím niečo ako vibraflex ale nejaké lacnejšiu alternatívu. Upraveno Prosinec 1, 201311 r od crawn
Prosinec 1, 201311 r konzultace ohledně vhodných repro je nutná před zakoupením....repro má patrně větší magnet a jeho instalaci brání část dveří za reproduktorem.... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/201-2-MDF-redukce/5/1865-MDF-Skoda-Octavia-I musíš odstranit rožek u stahovačky...pak se tam repro vejde a i tapec...
Prosinec 1, 201311 r Autor V pripade ze odstranim ten roh u stahovacky sa tam teda repro vojdu? Co sa tyka tlmenia vedel by si mi odporucit nejaky materia na tlmenie dveri aby to predsalen hralo lepsie ? Je nejaky rozdiel ak tam dam ten MDF kruzok alebo ho nepouzijem (v kvalite zvuku) ?
Březen 31, 201411 r Cuss jak to hraje???Premyslim ze bych taky dal nejaky lepsi repro diky za odpoved
Září 16, 20159 r Ahoj, chcem sa opýtať tých, čo majú vytlmené predné dvere, či to stojí za tie peniaze, alebo to nie je až taký veľký rozdiel v kvalite zvuku? Rozmýšľam, či si dvere vytlmiť alebo nie, či sa oplatí do toho investovať. Predstavoval by som si zvuk aspoň ako v Octavii 2. generacie. Nechcem dávať do kufra žiadny subwoofer ani nejaké viditeľné zmeny, len vytlmiť predné dvere a poprípade vymeniť repro vpredu aj vzadu. Oplatí sa to? Je počuť veľký rozdiel?
Březen 2, 20169 r Ahoj, taky se chystám, že trošku potuním zvuk.... do předu potřebuješ tyto rámečky: http://www.ahifi.cz/mdf-podlozky-pro-skoda-octavia-i.html
Listopad 26, 20168 r Zdravím ve spolek, rád bych se s vámi poradil o výměně reproduktorů v Octavii 1. Rád bych nadále využíval multifunkční volant, proto se mi nechce jít do výměny rádia za jiné, abych o tuto možnost nepřišel (nebo to není pravda?) a zajímalo by mne jestli má cenu tedy měnit přední, středové a zadní repro, když chci docílit alespoň trochu kvalitního zvuku a nenasypat do toho balík a nejlépe moc nezasahovat do vnitřku dveří ale spíš jen demontovat staré a vyměnit za nové (aktuální repro už začíná chrastit a má problém s basy) ... Poradíte mi prosím něco?
Listopad 26, 20168 r Zdravim. Nejlíp kdybych jsi pošel k obchodu poslouchal jaky repak jakhle hra. Mi se libi Pioneer . Má dobrý zvuk. Cena je v miru dobra. Cena / kvalita - je velmi dobra. Každy z nas ma jiné ucho, každy co jiného slyši a ještě něco jiného libi Mam kamrada co libi mu se Hertz a mysli že hertz je nejlepši
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.