Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nemá někdo zkušenost s tímto?

https://elektro.bazos.cz/inzerat/123428991/autoradio-octavia-iii.php

Vím že je to Čína, nicméně měl jsem v OII několik čínských rádií a to poslední fungovalo celkem obstojně.

Prodejce zatím neodpověděl na dotaz tak uvidím,ještě mu zkusím zavolat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou.  

20200904_122351.jpg

Vloženo
V 5. 9. 2020 na 7:36, Filip326 napsal:

Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou.  

20200904_122351.jpg

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jak je to s infotainmentem u tohoto rádia. Jde nastavovat vše (tlak v pneu, světla, sjíždění okének,...), nebo to pouze ukazuje informace o vozu (stav paliva, dveře, pásy, rychlost, otáčky,...)? Dále bych se ještě rád zeptal na display. Jak je to například s viditelností při silnějším přímém svitu slunce, atp. 

Předem děkuji za odpověď

Vloženo

20200904_122351.jpg

To vypadá úplně stejně jako Zenec Radical co se mi ve středu zabydlel v autě. Zatím jsem spokojený. Oproti černobílému swingu je to nebe a dudy. Pár much se najde,ale to je dané tím že to je prostě náhradní řešení.

Nicméně za ty prachy(i s montáží cca 12500)se zárukou na dva roky...

IMG_20200911_132224.jpg

IMG_20200911_132315.jpg

Vloženo

20200904_122351.jpg

Ahoj, koupil jsem Octávku RS z Německa a má stejné rádio, ale nejdou mi naladit všechny stanice rádia. Jinak hraje luxusně. Ty naladíš stanice všechny? Nevím právě, kde může být chyba...díky za odpověď

Vloženo
před 3 hodinami, beuticek napsal:

Starší verze měly horší tuner, tak pravděpodobně proto. 

Jasný to je možný... Dá se to případně něčím dohnat zesilovač apod.? :) 

Vloženo
V 16. 9. 2020 na 22:49, dosty88 napsal:

Jasný to je možný... Dá se to případně něčím dohnat zesilovač apod.? :) 

Jojo mě tam dali nějaký zesilovač nebo jinou anténu za příplatek. Nevím co to přesně je ale říkali že je to potřeba pač bez toho rádio hraje špatně. 

• o 1 měsíc později...
  • o 4 roky později...
Vloženo (editace)

Jaký protokol máte nastavený u Octavia 3  rok 2019? Volant ani zobrazení třeba dveří nefunguje. Je to rádio z Číny, tak je potřeba nastavit canbus jako třeba zde na fotu.

IMG_20250327_123310.jpg

Editováno: , autor: Pavel 5

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...