Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemá někdo zkušenost s tímto?

https://elektro.bazos.cz/inzerat/123428991/autoradio-octavia-iii.php

Vím že je to Čína, nicméně měl jsem v OII několik čínských rádií a to poslední fungovalo celkem obstojně.

Prodejce zatím neodpověděl na dotaz tak uvidím,ještě mu zkusím zavolat.

• 3 týdny později...

Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou.  

20200904_122351.jpg

V 5. 9. 2020 na 7:36, Filip326 napsal:

Ja si pořídil od Firmy rádio Isudar a nechal si ho namontovat. Zvuk nesrovnatelné s originálem. Fakt mě překvapilo jak to hraje. Veškeré nastavení vozu a spoustu dalších. Za cenu 10 000 maximální spokojenost s 2 letou zárukou.  

20200904_122351.jpg

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jak je to s infotainmentem u tohoto rádia. Jde nastavovat vše (tlak v pneu, světla, sjíždění okének,...), nebo to pouze ukazuje informace o vozu (stav paliva, dveře, pásy, rychlost, otáčky,...)? Dále bych se ještě rád zeptal na display. Jak je to například s viditelností při silnějším přímém svitu slunce, atp. 

Předem děkuji za odpověď

20200904_122351.jpg

To vypadá úplně stejně jako Zenec Radical co se mi ve středu zabydlel v autě. Zatím jsem spokojený. Oproti černobílému swingu je to nebe a dudy. Pár much se najde,ale to je dané tím že to je prostě náhradní řešení.

Nicméně za ty prachy(i s montáží cca 12500)se zárukou na dva roky...

IMG_20200911_132224.jpg

IMG_20200911_132315.jpg

20200904_122351.jpg

Ahoj, koupil jsem Octávku RS z Německa a má stejné rádio, ale nejdou mi naladit všechny stanice rádia. Jinak hraje luxusně. Ty naladíš stanice všechny? Nevím právě, kde může být chyba...díky za odpověď

Starší verze měly horší tuner, tak pravděpodobně proto. 

před 3 hodinami, beuticek napsal:

Starší verze měly horší tuner, tak pravděpodobně proto. 

Jasný to je možný... Dá se to případně něčím dohnat zesilovač apod.? :) 

Asi jo, myslím, že 2din.cz to dokonce doporučoval (vč. antény), ale to znamená mít na střeše prut jak u O2. 

Upraveno od beuticek

V 16. 9. 2020 na 22:49, dosty88 napsal:

Jasný to je možný... Dá se to případně něčím dohnat zesilovač apod.? :) 

Jojo mě tam dali nějaký zesilovač nebo jinou anténu za příplatek. Nevím co to přesně je ale říkali že je to potřeba pač bez toho rádio hraje špatně. 

• 1 měsíc později...

Řešil někdo nějaký adapter k neoriginálnímu rádiu když je v autě Canton sound system aby šel zvuk?

• 4 roky později...

Jaký protokol máte nastavený u Octavia 3  rok 2019? Volant ani zobrazení třeba dveří nefunguje. Je to rádio z Číny, tak je potřeba nastavit canbus jako třeba zde na fotu.

IMG_20250327_123310.jpg

Upraveno od Pavel 5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.