Přejít na obsah

Ekvivalent k lambě ! NUTNE !

HonzaV

Doporučené příspěvky

Nazdárek,

je nějakej ekvivalent k lambádě 06A 906 265 H do kokty 1.8 20V rv98? Ve vršovicích mi řekli, že jí nemaj, ale že stačí vzít takovou, aby byl stejně dlouhej kabel a tvar konektoru... Je na tom něco pravdy?

Díky

Editováno: , autor: HonzaV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok, zkusim sehnat. V Bolaslavi mi řekli,že že se může v poho zaměnit s tou samou s F na konci... Jenže ta jde taky tak blbě sehnat, jako ta moje s H... Když to tak pročítám v DP, je asi tak milion možností, co to může bejt... Diagnostika napsala, že je problém s adaptivnima a multiplikačníma hodnotama... jedna je moc nízká a druhá vysoká... a pak napsala problem s teplotou a tlakem vzduchu... Servisak to vymazal, jestli se to objevi znova, ale uz se nic neukazuje a auto furt skube a dusi se... ale po chvili (mozna ze od toho okamziku, kdy zacne pracovat lambda regulace) to jede o poznani lip...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...