HonzaV Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) Nazdárek, je nějakej ekvivalent k lambádě 06A 906 265 H do kokty 1.8 20V rv98? Ve vršovicích mi řekli, že jí nemaj, ale že stačí vzít takovou, aby byl stejně dlouhej kabel a tvar konektoru... Je na tom něco pravdy? Díky Editováno: 30. Srpen 2006, autor: HonzaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nazdárek,je nějakej ekvivalent k lambádě 06A 906 265 H do kokty 1.8 20V rv98? Ve vršovicích mi řekli, že jí nemaj, ale že stačí vzít takovou, aby byl stejně dlouhej kabel a tvar konektoru... Je na tom něco pravdy? Díky Kdo ví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Musí to být stejný typ.tzn pokud je za katem a koupíš jinou,co přujde za kat a má stejný počet vývodů tak jsou zaměnitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 30. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ok, zkusim sehnat. V Bolaslavi mi řekli,že že se může v poho zaměnit s tou samou s F na konci... Jenže ta jde taky tak blbě sehnat, jako ta moje s H... Když to tak pročítám v DP, je asi tak milion možností, co to může bejt... Diagnostika napsala, že je problém s adaptivnima a multiplikačníma hodnotama... jedna je moc nízká a druhá vysoká... a pak napsala problem s teplotou a tlakem vzduchu... Servisak to vymazal, jestli se to objevi znova, ale uz se nic neukazuje a auto furt skube a dusi se... ale po chvili (mozna ze od toho okamziku, kdy zacne pracovat lambda regulace) to jede o poznani lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.