Doktorone Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 tak jen malá aktualizace, octa byla nalezena ve španělsku u nového nic netušícího majitele, který momentálně chudák nemá ani auto a ani peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Fakt jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 jo jo,potkal jsem tomáše minulej tejden, prej už je v čr a ma ji teď pojišťovna, byla bouraná, bylo to prej i ve správách jak byli in ty honičky, tak při jedný to dostalo ránu na předek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Jo jo, už jsem si s ním psal na FB 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 ako sa im ju podarilo nájsť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 zastavila ho asi běžná hlídka ve španělsku, bylo to na španělskejch značkách a když to proklepli, tak zjistili že je vozidlo v pátrání a kradané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 No a já myslel, že to bude spíš na východě a hle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 taky bych to čekal, dost jsem čuměl, když mi to řikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) moc dobře nezfalšovali auták.... jinak asi tady nakradou převezou na západ a zase jiný čorky převezou zpátky? to by bylo docela reálné... ale je to krutý.... Editováno: 29. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Hlavne žiadna hraničná kontrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 to je fakt, do španěl projel hajzl naprosto v pohodičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 jo jo,potkal jsem tomáše minulej tejden, prej už je v čr a ma ji teď pojišťovna, byla bouraná, bylo to prej i ve správách jak byli in ty honičky, tak při jedný to dostalo ránu na předek Zajímalo by mně,jak se v takovém případě postupuje.Počítám,že pojištovna už vyplatila za ukradené auto peníze majiteli,samozřejmě,jestli měl pojistku proti krádeži a co ted dál?Auto zůstane pojištovně,nebo ho budou chtít odprodat majiteli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Pojišťovna nabídne auto majiteli, který ho buď přijme a vrátí peníze z pojistky a nebo odmítne, auto si nechá pojišťovna, která ho prodá v aukci za minimálně cenu, kterou dali majiteli z pojistky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.