LiveBomb Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Ahoj, mimo bočního skla u řidiče které bylo měněno (servis ŠA) mám na všech ostatních sklech VIN. Dá se někde sehnat sklo s VINem? VIN je na sklech přímo z ŠA. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Napriklad takato dorabka. http://www.autoalarmy.sk/katalog/zabezpecovacie-zariadenia/znacenie-skiel-a-karoserie/leptacia-sada-vin-mark.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 11. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Umi SA dodat opet sklo s VIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 A co se tak zeptat (případně jim napsat) v ŠA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Ve svem SA jsem samozrejmne byl, koukali se na me moc divne co to po nich chci, nabidli mi jen nejake piskovani od cebie(?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.