SUP1 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 No zapojení bude stejné a pohrát by se s tím dalo. Ale já bych do toho nešel, pro mě moc velká "truhlařina"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 no pripada mi ze je ten do supa o hodne mensi, a rezat do topeni se mi fakt nechce. Zkusim to prodat pezotakum a sehnat ten z passata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haceink Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Zdravím mám takovou otazku mam superba I 1.9 96 kw 2003 a když rano přijdu k autu nastartuju tedka za mrazivé období tak mi to po cca po km začne už topit přitom motor neni vubec zahraty tudiž by mě zajimalo jestli to je normlaní nebo tam je nejaka přidana elektricka spirala ? webasto ani bufik nemám .A měl jsem indentickeho superba par let zpět a ten to neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 (editace) Zdar, tak možná tam PTC máš. A pokud ne, tak máš jen v pořádku termostat. Auto začne vlažně topit i přesto, že ručka teploměru ještě leží Však jedině dobře Editováno: 13. Listopad 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Docela by mě zajímalo jak to poznám že to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.