LELA66 Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Potřeboval bych poradit.Přestali mě svítit na obou světlech tlumené světla.parkovačky a dálkové jdou.Poradíte někdo co s tím?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 a čo vymeniť žiarovky,skúšal si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LELA66 Vloženo 24. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 žárovky jsou OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Asi to bude v přepínači světel, kde se napálí spínací kontaktní packy., ty se musí očistit při rozebraném přpínači. Dělal jsem to bráchovi na GIV-ce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LELA66 Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Prosím poradte.Na předním světle jsou dvě štelování na imbus.Mě to nejde.Dá se to opravit,nebo budu muset koupit celý světlo?Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 dá se to opravit, optimálně světlo ven....uvidíš jakým způsobem je to řešené = vrchni kolečko zapadá do dalšího kolečka, která má být pevně přidělané ke kovové tyčce, která ovládá paraboly...tobě se určitě protáčí kolečko právě na kovové tyčce, je nutné to kolečko zafixovat k tyčce = dobré lepidlo by to mělo vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LELA66 Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Přesně tak.Kolečko se protáčí na kovové tyčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakystar Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Ako vo Fabii 1.9TDI vymením žiarovky v predných svetlách?lebo je tam dosť malo priestoru. Mám demontovať svetlomety alebo vybrať batériu? alebo aký iný postup je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 ono sa to dá aj bez demontáže batérie,len to chce cvik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakystar Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 ono sa to dá aj bez demontáže batérie,len to chce cvik ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Přesně, baterii vyndavat nemusíš chce to jenom šikovný ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LELA66 Vloženo 14. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Mám problém se seřízením světla.Ze zadu nahoře jak jsou ty ozubený plastový kolečka na inbus,tak se mi v kolečku protáčí kovová tyčka.Už mi tady radily dobré lepidlo.To už jsem našel.Od Loctite-chemický kov.Ale potřeboval bych poradit postup lepení.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Založit třetí vlákno se stejným názvem považuji za drzost. Vlákna spojuji a příště si na to dej pozor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.