Loca Jimmy Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 (editace) zdravim vsechny, jsem neznalec teoreticky me napadlo Fabia 1.9tdi 74kw kdyz by se tam dala ridici jednotka z FRS1 96kw bude to mit stejny ucinek jako kdybych nechal ochipovat 74kw cili docilil bych toho ze by melo auto 96kw , uvazuji totiz nad chipem a k teto RJ bych mel pristup a pokud by to bylo mozne vyslo by me to o dost levneji diky za info Editováno: 16. Prosinec 2013, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Já teda nevim, takhle jsem nad tím neuvažoval, ale logicky to tak lehké nebude, RS má jiné vstřiky, záleží co máš ty za motor ATD vs. AXR, navíc turba jsou rozdílná, nevím no, možná by to šlo, ale aby ti to po pár km nešlo do kopru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loca Jimmy Vloženo 16. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Prave proto se ptam .. ano to je pravda, motor je ATD ale respektive kdyz se to tak vezme tak 74kw po chipu ma stejne parametry, toto je snad jedna s otazek kterou jsem tu nenasel nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Parametry sice má pak stejně nebo aspoň podobně, ale v té mapě jsou zahrnuty aspekty jako turbo a ty vstriky třeba, a to jde, neumím říct jak by to motor pobral. Podle mě moc dobře asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loca Jimmy Vloženo 16. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 takze jestli dobre chapu musela by se potom rj trochu poupravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Přesně tak, si vem že už jen turbo tlačí jiný hodnoty při 74kw a při 96kw, a vstřiky taky jdou jinak, asi by to fungovalo, ale buď by to nejelo, nebo by jsi pak taky mohl zalitovat, ale třeba se vyjádří někdo kdo tomu rozumí víc než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Má řídící jednotka u motoru 1,9 TDI 74 nebo 77 kW u Fabie paměť pro ujeté kilometry? Chtěl bych stav kilometrů na počítadle porovnat s údajem uloženým v řídící jednotce motoru. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Keď som dával čipovať auto tak mi to chalanisko pozeral, takže sa tie km zistiť dajú. Tiež mi ale povedal, že ak to stáča niekto kto tomu rozumie tak to stiahne aj v tej RJ motoru a nezistíš nič... Inak ešte aj v RJ posilovača riadenia sa ukladajú moto hodiny tak si to vieš aspoň porovnať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.