petrh1978 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Mám nového Yetiho 03/2015 a chtěl bych si na něj namontovat LED zadní světla - kdo mi PROSÍM může pomoci aby vše fungovalo jak má a nesvítila mi kontrolka na prasklou žárovku? Předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Uz se to tu psalo pomuze ti ferda25 Strakonice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Tak jsem si také udělal výlet do Strakonic a již to krásně svítí... Yetik dostal k vánocům zadní led světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 odteď můžu pomoci s úpravou BCM i já, na Moravě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.