Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem pořídil roomstera r.v. 2006 1,6 77kW  najeto 98000 km, černá barva, bohužel hodně jetá.

Výbava:

- 6x airbag

- panoramatická střecha

- natáčecí bi-halogen světla + corner funkce

- vyhřívané sedačky

- ESP, ABS

- 4x el. okna

- couvací senzory se zobrazením na rádiu DANCE + AUX

- odnímatelné TZ

- poloautomat clima

- alu kola

- zadní loketka + držák nápojů

- el. a vyhřívaná zpětná zrcátka

- maxidot...

Foto a další popis dodám později...

Plány:

- změna el. na TZ ze 7 pin na 13 pin...

- podélníky na střechu... 

- rozleštění laku, dnes jsem zjistil, že mám černou metalízu a ne jen černou pastel.... :kol-24:

Provedené změny: 

- výměna el. na 13 (bohužel jsem zjistil, že budu muset koupit komplet el. k tažnému, bo je tam na prase přidělaná...)

- montáž hagusů, přitom jsem zjistil, že mám hlavové airbagy 

- zatmavení zadních světel + přední blinkry

- renovace kol, opískování + komaxit

- montáž LED denních světel s funkcí pozičních světel

Editováno: , autor: crazyduke
Vloženo (editace)

jj jezdím dnes a denně..... :kol-27:

Vybíral jsem asi 3 měsíce, a kupoval jsem kamarádce před 14 dny 1,2 HTP s prosklenou střechou a jezdil jsem s ním týden a rozhodl jsem se, že chci panoramu...

Vloženo

wirer : keby len spalo. Výjsť niekam na kopček kde nik nieje, odtiahnuť strechu a vychutnávať si hviezdnu oblohu :D

Inak fakt dobrý Roomik :) A o výbave ani nevravím :)

Vloženo

ja som mal panoramaticku strechu na predošlom aute, ale do toho sa človek zamiluje. Najužasnejšie je keď sa vezieš na zadných sedadlách v tme a nad hlavou ti ubiehajú jemne osvietené stromy keď ideš cez nejaky úsek cez les, alebo to isté cez deň keď je mráz na stromoch...krasa :D
mimochodom pekný kúsok :)

Vloženo (editace)

tak jsem včera měnil klíč, bo jsem dostal pouze 1 ks, a dost jetej, tak jsem koupil obal za 99 kč a dal se do výměny. Klíč už jsem dělal několikrát, jak octavia tak Sharan, a vždy v pohodě... Bohužel nyní se mi povedlo rozbít skleněnku s IMMO, ale "zatím fungy... Tak dnes musím zajet někam projistotu nechat udělat čip, pro klid duše. Pokud víte někdo o někom, kdo je schopný "za rozumný peníz" přizpůsobit klíč v okolí Kladno cca 30 km (klíč stojí 999,- přímo moje číslo) tak mi prosím dejte vědět...

tak jsem dnes objednal na netu komplet klíč J50 959753 AD vč. elektroniky a čipu za 999,- a ve škodovce si řekli 300,- za naučení klíče a v prodejně autoklíčů 500,- vč. vyfrézování...

Tak doufám že to dopadne dobře. Pak nahodím příp. info

post-15441-0-36719900-1387530180_thumb.j

Vloženo (editace)

Dnes zakoupeny u sousedů v DE nové žárovky Xenon blue design, a musím konstatovat že jsou dost dobré, baňka žárovky lehce namodralé, a světlo oproti původním H7 silnější... Za cenu 11 EUR dobré.... foto jak vypadají v reálu (H4)...post-15441-0-72977000-1387564462_thumb.j

post-15441-0-55462900-1387564019_thumb.j

Vloženo (editace)

No já nedám dopustit na Osramy NB+. Ale zajímalo by mě jak to bude svítit v noci při dešti. A klíček nový :kol-47:

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Tak umyto, a rozleštěný lak TURTLE WAX + retušované rýhy a montáž zástěrek. Dále jsem předělal zásuvku ze 7 kolíku na 13 kolík a zjistil jsem, že ty paka nedotáhly šrouby na TZ v pravém nosníku... Ještě že s tím nic netahaly. Tak dnes půl dne v dílně...

post-15441-0-79831000-1387659257_thumb.jpost-15441-0-65294100-1387659275_thumb.jpost-15441-0-05586300-1387659317_thumb.j

Vloženo (editace)

bohužel jsem končil ve 21:30 a už byla tma, tak mě napadlo vyfotit to takhle s odrazem zářivek... Dnes ráno samo auto bílé od mrazu...

Když na to tak koukám, tak mi došlo, že máme nově 3 škodovky na dvoře. Býval tu Opel, VW a BMW a během měsíce...

post-15441-0-01013500-1387706852_thumb.j

Jinak BMW dopadlo nedávno takto:

post-15441-0-44779400-1387706964_thumb.j

• o 2 týdny později...
Vloženo

Keď vidím podobné fotky tak vždy začnem uvažovať o väčšom/bezpečnejšom aute. Človek môže jazdiť tak bezpečne ako sa len dá, ale stále tu ostáva riziko toho že tak nejazdia všetci a nakoniec to schytáš ty. Žiaľ, čo sa týka pasívnej bezpečnosti, Fabia je na tom dosť zle.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...