crazyduke Vloženo 16. Prosinec 2013 Vloženo 16. Prosinec 2013 (editace) Tak jsem pořídil roomstera r.v. 2006 1,6 77kW najeto 98000 km, černá barva, bohužel hodně jetá. Výbava: - 6x airbag - panoramatická střecha - natáčecí bi-halogen světla + corner funkce - vyhřívané sedačky - ESP, ABS - 4x el. okna - couvací senzory se zobrazením na rádiu DANCE + AUX - odnímatelné TZ - poloautomat clima - alu kola - zadní loketka + držák nápojů - el. a vyhřívaná zpětná zrcátka - maxidot... Foto a další popis dodám později... Plány: - změna el. na TZ ze 7 pin na 13 pin... - podélníky na střechu... - rozleštění laku, dnes jsem zjistil, že mám černou metalízu a ne jen černou pastel.... Provedené změny: - výměna el. na 13 (bohužel jsem zjistil, že budu muset koupit komplet el. k tažnému, bo je tam na prase přidělaná...) - montáž hagusů, přitom jsem zjistil, že mám hlavové airbagy - zatmavení zadních světel + přední blinkry - renovace kol, opískování + komaxit - montáž LED denních světel s funkcí pozičních světel Editováno: 9. Srpen 2014, autor: crazyduke Citovat
Galvi Vloženo 17. Prosinec 2013 Vloženo 17. Prosinec 2013 No vida, pěkný kousek .. Ta střecha se mi moc líbí, tak trochu ti ji závidím. Jen teda takhle špinavé.. Citovat
crazyduke Vloženo 17. Prosinec 2013 Autor Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) jj jezdím dnes a denně..... Vybíral jsem asi 3 měsíce, a kupoval jsem kamarádce před 14 dny 1,2 HTP s prosklenou střechou a jezdil jsem s ním týden a rozhodl jsem se, že chci panoramu... Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: crazyduke Citovat
ASPIRE Vloženo 17. Prosinec 2013 Vloženo 17. Prosinec 2013 Hezkéj jak píše Galvi umýt a pak bude ještě hezčí . Tak ať dobře slouží . Citovat
wirer Vloženo 17. Prosinec 2013 Vloženo 17. Prosinec 2013 počas dažďa by sa fajne v tom aute pri tej panoramatickej streche spalo pekný kúsok, veľa šťastných km...a autu trochu sprchy Citovat
PyroSVK Vloženo 18. Prosinec 2013 Vloženo 18. Prosinec 2013 wirer : keby len spalo. Výjsť niekam na kopček kde nik nieje, odtiahnuť strechu a vychutnávať si hviezdnu oblohu Inak fakt dobrý Roomik A o výbave ani nevravím Citovat
kiky1410 Vloženo 18. Prosinec 2013 Vloženo 18. Prosinec 2013 ja som mal panoramaticku strechu na predošlom aute, ale do toho sa človek zamiluje. Najužasnejšie je keď sa vezieš na zadných sedadlách v tme a nad hlavou ti ubiehajú jemne osvietené stromy keď ideš cez nejaky úsek cez les, alebo to isté cez deň keď je mráz na stromoch...krasa mimochodom pekný kúsok Citovat
crazyduke Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) tak jsem včera měnil klíč, bo jsem dostal pouze 1 ks, a dost jetej, tak jsem koupil obal za 99 kč a dal se do výměny. Klíč už jsem dělal několikrát, jak octavia tak Sharan, a vždy v pohodě... Bohužel nyní se mi povedlo rozbít skleněnku s IMMO, ale "zatím fungy... Tak dnes musím zajet někam projistotu nechat udělat čip, pro klid duše. Pokud víte někdo o někom, kdo je schopný "za rozumný peníz" přizpůsobit klíč v okolí Kladno cca 30 km (klíč stojí 999,- přímo moje číslo) tak mi prosím dejte vědět... tak jsem dnes objednal na netu komplet klíč J50 959753 AD vč. elektroniky a čipu za 999,- a ve škodovce si řekli 300,- za naučení klíče a v prodejně autoklíčů 500,- vč. vyfrézování... Tak doufám že to dopadne dobře. Pak nahodím příp. info Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: crazyduke Citovat
crazyduke Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) Dnes zakoupeny u sousedů v DE nové žárovky Xenon blue design, a musím konstatovat že jsou dost dobré, baňka žárovky lehce namodralé, a světlo oproti původním H7 silnější... Za cenu 11 EUR dobré.... foto jak vypadají v reálu (H4)... Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: crazyduke 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2013 Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) No já nedám dopustit na Osramy NB+. Ale zajímalo by mě jak to bude svítit v noci při dešti. A klíček nový Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: ASPIRE Citovat
crazyduke Vloženo 21. Prosinec 2013 Autor Vloženo 21. Prosinec 2013 Tak umyto, a rozleštěný lak TURTLE WAX + retušované rýhy a montáž zástěrek. Dále jsem předělal zásuvku ze 7 kolíku na 13 kolík a zjistil jsem, že ty paka nedotáhly šrouby na TZ v pravém nosníku... Ještě že s tím nic netahaly. Tak dnes půl dne v dílně... Citovat
ASPIRE Vloženo 22. Prosinec 2013 Vloženo 22. Prosinec 2013 Hezké a na denním světle by ta barva ještě více vynikla. Citovat
crazyduke Vloženo 22. Prosinec 2013 Autor Vloženo 22. Prosinec 2013 (editace) bohužel jsem končil ve 21:30 a už byla tma, tak mě napadlo vyfotit to takhle s odrazem zářivek... Dnes ráno samo auto bílé od mrazu... Když na to tak koukám, tak mi došlo, že máme nově 3 škodovky na dvoře. Býval tu Opel, VW a BMW a během měsíce... Jinak BMW dopadlo nedávno takto: Editováno: 22. Prosinec 2013, autor: crazyduke Citovat
Galvi Vloženo 22. Prosinec 2013 Vloženo 22. Prosinec 2013 Sakra, to BMW vůbec nevypadá dobře, byly všichni v pořádku? Citovat
crazyduke Vloženo 22. Prosinec 2013 Autor Vloženo 22. Prosinec 2013 Jo v BMW celkem OK ale ten co do nich naboural zemřel... Citovat
ASPIRE Vloženo 22. Prosinec 2013 Vloženo 22. Prosinec 2013 To byla čelní srážka ? Jsem si prvně myslel že to bylo nedobržděno. Citovat
Galvi Vloženo 22. Prosinec 2013 Vloženo 22. Prosinec 2013 Také jsem myslel, že někdo nedobrzdil.. Co bylo zač to druhé auto? Citovat
crazyduke Vloženo 22. Prosinec 2013 Autor Vloženo 22. Prosinec 2013 Druhý byl peugot viz foto a bylo to na R7 čelně řidič na řidiče, byl tam svedený provoz na jednu půlku... nikdo neví co se stalo... asi mikrospánek nebo zdrav. problém... Citovat
Galvi Vloženo 22. Prosinec 2013 Vloženo 22. Prosinec 2013 Když to vidím, tak je jasné, že ten malý Peugeot a řidič moc šanci neměli Citovat
e1. Vloženo 2. leden 2014 Vloženo 2. leden 2014 Keď vidím podobné fotky tak vždy začnem uvažovať o väčšom/bezpečnejšom aute. Človek môže jazdiť tak bezpečne ako sa len dá, ale stále tu ostáva riziko toho že tak nejazdia všetci a nakoniec to schytáš ty. Žiaľ, čo sa týka pasívnej bezpečnosti, Fabia je na tom dosť zle. Citovat
piskot Vloženo 4. leden 2014 Vloženo 4. leden 2014 pěknej pekáč pane Zdendo, jen škoda že to nemá sportovní sicny, pak by to bylo téměř dokonalé :-) Citovat
LUKY-007 Vloženo 5. leden 2014 Vloženo 5. leden 2014 sporotve sicny su fajn, ale tieto standardne maju aspon zaujimavy vzor .. nie ten standardny takze za mna Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.