Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ano ten vzor mě zaujal v inzerátu a také vyhřívání těch sedaček....

Ten vzor se libí i mě  :kol-47: .. A s vyhřívání je take super, sedět si v zimě v teple, než začne auto topit ..

Jen mě teď zaujala ta přední loketka, co to na ní je za pásku, že by nějaké vylepšení??

• Autor

Bohužel vršek utržený a ve ŠA mi řekli jen komplet za nehorázdnou pálku... tak opraveno prozatím.... :kol-32:

otazka je co vsetko mas na tom hornom dieli polamane .. 

ten vrch sa da kupit samostatne .. mrkni na bazare po nete .. ja som kupil za cca 20e v "kozi" novu  ( tu je trochu vidiet )(pokazil sa mi zamok a loketka uz bola dost odrana tak som kupil cely novy vrch )

vymena je sice trochu narocna .. ale da sa 

Upraveno od LUKY-007

• Autor

jj hledám...

Našel jsem celou komplet za 1094,- to jde né?

Upraveno od crazyduke

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak jsem namontoval denní svícení homologované od fa. Mycarr, jen mě mrzí, že světla po rozsvícení parkovaček pohasnou a svítí jako poziční světla, ale je to takhle holologované, tak se uvidí.... Ještě zjišťuji jestli tím pádem můžu nebo dokonce musím odstranit origo parkovačky... 

Dále jsem vyměnil zámek kufru a už to fungy jak má.... už jen sehnat ten POWER LED CHIP do kufru za rozumný peníz..

post-15441-0-64697900-1390425169_thumb.jpost-15441-0-82010300-1390425185_thumb.jpost-15441-0-62846400-1390425203_thumb.j

Upraveno od crazyduke

Nemusíš je odstraňovat... ;)

• Autor

Když mě to zepředu pak večer připadá jak vánoční stromek a v silničním zákoně je (nebo aspoň bylo) že počet osvětlení je jeden pár... nebo tak nějak :kol-32: No projedu to a uvidím....

Nalezeno:

Prováděcí vyhláška 341/2002 Sb. se zabývá světelnými zařízeními vozidel v § 18. Pro světelná zařízení na vozidle vyžaduje homologaci a povoluje je používat jen ve stanoveném počtu a druhu a stanoveným způsobem -

§ 18 uvádí - Na vozidlech kategorie M, N, O,  L, T, OT nebo S se mohou

užívat  jen takové  světelné zdroje  a zařízení  (i co  do počtu),

která  jsou  pro  daný  druh  a  kategorii vozidla předepsána nebo

povolena.

Pro škoda roomster je předepsán 1 pár obrysových světel. :kol-140: Tak musím origo demontovat....

Upraveno od crazyduke

Máš parádního Rumíka, jen ten dekor na sedačkách mi vrtá hlavou, že by byl už v roce 2006, jestli už nemáš nové sedačky, ale možná mám halucinace . Kouknu na svého, oni jsou možná dva takovéto velmi podobné dekory, a to už bych se v tom vůbec nevyznal  :kol-28:

Upraveno od dick

• Autor

Nemám páru, koupil jsem ho loni v prosinci :kol-32:

Ty dekory podle mne sedí k tomu roku výroby.

tie dekory boli aj na autach na autosalone pri premiere

• 2 týdny později...
  • Autor

Výpis výbavy - kódů

E0A = Žádné akční provedení

1D0 = Bez závěsného zařízení - doděláno

5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické

5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní

1KK = Kotoučové brzdy zadní

6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu

1AT = Elektronický program stability ESP

3FG = Prosklená střecha

1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul.

1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny

H1F = Pneumatiky 195/55 R15 85H

4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce

4R3 = Elektrické ovládání oken

5KP = Tři samostatná sedadla v 1. řadě

4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný

4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag

4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací

8L3 = Střešní anténa

J1P = Baterie 220A (44Ah)

7AA = Imobilizér elektronický

8GG = Alternátor 110A

G40 = Tlumení přední

9AP = Automatická klimatizace - Climatic

8RM = 8 reproduktorů (pasivní)

7Q0 = Bez navigačního přístroje

8UA = Rádio s CD

8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu

8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu

4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem

B01 = Země typových zkoušek-NĚMECKO

G40 = Tlumení přední

QN3 = Zásuvky pod předními sedadly

3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel

9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů

Q1A = Normální sedadla vpředu

7X1 = Pomocné parkovací zařízení

9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu

8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný)

7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče

3GA = Bez nákladové podlahy

QG1 = Prodloužený servisní interval

00G = kód nenalezen :-(

L05 = Okruh pérování 05

F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení

3S0 = Bez střešního nosiče - právě dodělán

Upraveno od crazyduke

Tu klimu, jestli se nepletu, tak i podle fotek máš nějakou "polo automatickou" jen bez toho displeje, protože čistě manuální nemá cejchovanou teplotu ve stupních. Navíc na tvé fotce na první stránce jde vidět i díra, kde je teploměr v interieru (vedle tlačítka klimatizace) takže čistě manuální nemáš  ;)

Upraveno od Galvi

Má Climatic, poloautomatickou. Neumí to nastavit konkrétní stupně, ale umí to držet stálou teplotu! S facelitem se již nevyrábí. Dělá se jen poctivý manuál, nebo Climatronic. Byla to finančně pro spoustu lidí zajímavá volba, tak to zarazili :-(

ja som mal panoramaticku strechu na predošlom aute, ale do toho sa človek zamiluje. Najužasnejšie je keď sa vezieš na zadných sedadlách v tme a nad hlavou ti ubiehajú jemne osvietené stromy keď ideš cez nejaky úsek cez les, alebo to isté cez deň keď je mráz na stromoch...krasa :D

mimochodom pekný kúsok :)

:kol-47:

• Autor

Tak asi zítra jdu vrtat střechu na přidělání hagusů, pokud počasí dovolí....   :kol-63:

prosim ta odfot postup ak mozes

• Autor

Jasný pokusím se pořídit fotodokumentaci... Zatím je tu bílo - 1°C uvidím odpolko....

Dnes jsem namontoval hagusy, (cca 12°C) pořídil jsem fotodokumentaci a jdu vložit vše do tématu http://forum.skodahome.cz/topic/126660-hagusy-montáž-demontáž/

Tady jen ochutnávka...

post-15441-0-99536800-1391932982_thumb.j

Upraveno od crazyduke

Né že bych si na to netroufl, ale stejně to chce odvahu takhle vrtat do auta, zvláště když máš jen jeden pokus. To chce velkou logistickou přípravu :-)

Dobrá práce  :kol-47: 

s tymi hagusmi auto vyzera o kus lepsie ;)

Vypadá to dalece líp a "chlapáčteji". :kol-47:  :kol-47: :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  

• Autor

Jj, hlavně praktické důvody. Dnes jsem si zapůjčil box od souseda a docela mě to zarazilo.... Thule ocean 780... rozměry 198 cm - 78 cm - 42 cm - ohromný... :kol-28: 

Room má potíž v tom, že ty hagáče jsou do oblouku a relativně krátké. Když ho(box) moc vystrčíš dopředu, tak box mává každému na pozdrav a když je víc vzadu, tak zase díky zalomenému víku nevlezeš do kufru. Chce to když už tak tu placku čtveratou a lyže do klasických smetáků.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.