crazyduke Vloženo 5. leden 2014 Autor Vloženo 5. leden 2014 Ano ten vzor mě zaujal v inzerátu a také vyhřívání těch sedaček.... Citovat
Galvi Vloženo 5. leden 2014 Vloženo 5. leden 2014 Ten vzor se libí i mě .. A s vyhřívání je take super, sedět si v zimě v teple, než začne auto topit .. Jen mě teď zaujala ta přední loketka, co to na ní je za pásku, že by nějaké vylepšení?? Citovat
crazyduke Vloženo 5. leden 2014 Autor Vloženo 5. leden 2014 Bohužel vršek utržený a ve ŠA mi řekli jen komplet za nehorázdnou pálku... tak opraveno prozatím.... Citovat
LUKY-007 Vloženo 5. leden 2014 Vloženo 5. leden 2014 (editace) otazka je co vsetko mas na tom hornom dieli polamane .. ten vrch sa da kupit samostatne .. mrkni na bazare po nete .. ja som kupil za cca 20e v "kozi" novu ( tu je trochu vidiet )(pokazil sa mi zamok a loketka uz bola dost odrana tak som kupil cely novy vrch ) vymena je sice trochu narocna .. ale da sa Editováno: 5. leden 2014, autor: LUKY-007 Citovat
crazyduke Vloženo 5. leden 2014 Autor Vloženo 5. leden 2014 (editace) jj hledám... Našel jsem celou komplet za 1094,- to jde né? Editováno: 10. leden 2014, autor: crazyduke Citovat
crazyduke Vloženo 22. leden 2014 Autor Vloženo 22. leden 2014 (editace) Tak jsem namontoval denní svícení homologované od fa. Mycarr, jen mě mrzí, že světla po rozsvícení parkovaček pohasnou a svítí jako poziční světla, ale je to takhle holologované, tak se uvidí.... Ještě zjišťuji jestli tím pádem můžu nebo dokonce musím odstranit origo parkovačky... Dále jsem vyměnil zámek kufru a už to fungy jak má.... už jen sehnat ten POWER LED CHIP do kufru za rozumný peníz.. Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: crazyduke 1 Citovat
crazyduke Vloženo 23. leden 2014 Autor Vloženo 23. leden 2014 (editace) Když mě to zepředu pak večer připadá jak vánoční stromek a v silničním zákoně je (nebo aspoň bylo) že počet osvětlení je jeden pár... nebo tak nějak No projedu to a uvidím.... Nalezeno: Prováděcí vyhláška 341/2002 Sb. se zabývá světelnými zařízeními vozidel v § 18. Pro světelná zařízení na vozidle vyžaduje homologaci a povoluje je používat jen ve stanoveném počtu a druhu a stanoveným způsobem - § 18 uvádí - Na vozidlech kategorie M, N, O, L, T, OT nebo S se mohou užívat jen takové světelné zdroje a zařízení (i co do počtu), která jsou pro daný druh a kategorii vozidla předepsána nebo povolena. Pro škoda roomster je předepsán 1 pár obrysových světel. Tak musím origo demontovat.... Editováno: 23. leden 2014, autor: crazyduke Citovat
dick Vloženo 25. leden 2014 Vloženo 25. leden 2014 (editace) Máš parádního Rumíka, jen ten dekor na sedačkách mi vrtá hlavou, že by byl už v roce 2006, jestli už nemáš nové sedačky, ale možná mám halucinace . Kouknu na svého, oni jsou možná dva takovéto velmi podobné dekory, a to už bych se v tom vůbec nevyznal Editováno: 25. leden 2014, autor: dick Citovat
crazyduke Vloženo 26. leden 2014 Autor Vloženo 26. leden 2014 Nemám páru, koupil jsem ho loni v prosinci Citovat
Voice Vloženo 26. leden 2014 Vloženo 26. leden 2014 Ty dekory podle mne sedí k tomu roku výroby. Citovat
LUKY-007 Vloženo 26. leden 2014 Vloženo 26. leden 2014 tie dekory boli aj na autach na autosalone pri premiere Citovat
crazyduke Vloženo 3. Únor 2014 Autor Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Výpis výbavy - kódů E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení - doděláno 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KK = Kotoučové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FG = Prosklená střecha 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H1F = Pneumatiky 195/55 R15 85H 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R3 = Elektrické ovládání oken 5KP = Tři samostatná sedadla v 1. řadě 4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag 4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací 8L3 = Střešní anténa J1P = Baterie 220A (44Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GG = Alternátor 110A G40 = Tlumení přední 9AP = Automatická klimatizace - Climatic 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8UA = Rádio s CD 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B01 = Země typových zkoušek-NĚMECKO G40 = Tlumení přední QN3 = Zásuvky pod předními sedadly 3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel 9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů Q1A = Normální sedadla vpředu 7X1 = Pomocné parkovací zařízení 9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu 8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný) 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GA = Bez nákladové podlahy QG1 = Prodloužený servisní interval 00G = kód nenalezen :-( L05 = Okruh pérování 05 F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 3S0 = Bez střešního nosiče - právě dodělán Editováno: 24. Únor 2014, autor: crazyduke Citovat
Galvi Vloženo 3. Únor 2014 Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Tu klimu, jestli se nepletu, tak i podle fotek máš nějakou "polo automatickou" jen bez toho displeje, protože čistě manuální nemá cejchovanou teplotu ve stupních. Navíc na tvé fotce na první stránce jde vidět i díra, kde je teploměr v interieru (vedle tlačítka klimatizace) takže čistě manuální nemáš Editováno: 3. Únor 2014, autor: Galvi Citovat
dick Vloženo 3. Únor 2014 Vloženo 3. Únor 2014 Má Climatic, poloautomatickou. Neumí to nastavit konkrétní stupně, ale umí to držet stálou teplotu! S facelitem se již nevyrábí. Dělá se jen poctivý manuál, nebo Climatronic. Byla to finančně pro spoustu lidí zajímavá volba, tak to zarazili :-( Citovat
KubinoPv Vloženo 5. Únor 2014 Vloženo 5. Únor 2014 ja som mal panoramaticku strechu na predošlom aute, ale do toho sa človek zamiluje. Najužasnejšie je keď sa vezieš na zadných sedadlách v tme a nad hlavou ti ubiehajú jemne osvietené stromy keď ideš cez nejaky úsek cez les, alebo to isté cez deň keď je mráz na stromoch...krasa mimochodom pekný kúsok Citovat
crazyduke Vloženo 6. Únor 2014 Autor Vloženo 6. Únor 2014 Tak asi zítra jdu vrtat střechu na přidělání hagusů, pokud počasí dovolí.... Citovat
crazyduke Vloženo 7. Únor 2014 Autor Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Jasný pokusím se pořídit fotodokumentaci... Zatím je tu bílo - 1°C uvidím odpolko.... Dnes jsem namontoval hagusy, (cca 12°C) pořídil jsem fotodokumentaci a jdu vložit vše do tématu http://forum.skodahome.cz/topic/126660-hagusy-montáž-demontáž/ Tady jen ochutnávka... Editováno: 9. Únor 2014, autor: crazyduke 1 Citovat
dick Vloženo 9. Únor 2014 Vloženo 9. Únor 2014 Né že bych si na to netroufl, ale stejně to chce odvahu takhle vrtat do auta, zvláště když máš jen jeden pokus. To chce velkou logistickou přípravu :-) Dobrá práce 1 Citovat
KubinoPv Vloženo 9. Únor 2014 Vloženo 9. Únor 2014 Vypadá to dalece líp a "chlapáčteji". :kol-47: Citovat
crazyduke Vloženo 9. Únor 2014 Autor Vloženo 9. Únor 2014 Jj, hlavně praktické důvody. Dnes jsem si zapůjčil box od souseda a docela mě to zarazilo.... Thule ocean 780... rozměry 198 cm - 78 cm - 42 cm - ohromný... Citovat
KubinoPv Vloženo 9. Únor 2014 Vloženo 9. Únor 2014 Room má potíž v tom, že ty hagáče jsou do oblouku a relativně krátké. Když ho(box) moc vystrčíš dopředu, tak box mává každému na pozdrav a když je víc vzadu, tak zase díky zalomenému víku nevlezeš do kufru. Chce to když už tak tu placku čtveratou a lyže do klasických smetáků. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.