Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ten vzor se libí i mě  :kol-47: .. A s vyhřívání je take super, sedět si v zimě v teple, než začne auto topit ..

Jen mě teď zaujala ta přední loketka, co to na ní je za pásku, že by nějaké vylepšení??

Vloženo (editace)

otazka je co vsetko mas na tom hornom dieli polamane .. 

ten vrch sa da kupit samostatne .. mrkni na bazare po nete .. ja som kupil za cca 20e v "kozi" novu  ( tu je trochu vidiet )(pokazil sa mi zamok a loketka uz bola dost odrana tak som kupil cely novy vrch )

vymena je sice trochu narocna .. ale da sa 

Editováno: , autor: LUKY-007
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak jsem namontoval denní svícení homologované od fa. Mycarr, jen mě mrzí, že světla po rozsvícení parkovaček pohasnou a svítí jako poziční světla, ale je to takhle holologované, tak se uvidí.... Ještě zjišťuji jestli tím pádem můžu nebo dokonce musím odstranit origo parkovačky... 

Dále jsem vyměnil zámek kufru a už to fungy jak má.... už jen sehnat ten POWER LED CHIP do kufru za rozumný peníz..

post-15441-0-64697900-1390425169_thumb.jpost-15441-0-82010300-1390425185_thumb.jpost-15441-0-62846400-1390425203_thumb.j

Editováno: , autor: crazyduke
Vloženo (editace)

Když mě to zepředu pak večer připadá jak vánoční stromek a v silničním zákoně je (nebo aspoň bylo) že počet osvětlení je jeden pár... nebo tak nějak :kol-32: No projedu to a uvidím....

Nalezeno:

Prováděcí vyhláška 341/2002 Sb. se zabývá světelnými zařízeními vozidel v § 18. Pro světelná zařízení na vozidle vyžaduje homologaci a povoluje je používat jen ve stanoveném počtu a druhu a stanoveným způsobem -

§ 18 uvádí - Na vozidlech kategorie M, N, O,  L, T, OT nebo S se mohou

užívat  jen takové  světelné zdroje  a zařízení  (i co  do počtu),

která  jsou  pro  daný  druh  a  kategorii vozidla předepsána nebo

povolena.

Pro škoda roomster je předepsán 1 pár obrysových světel. :kol-140: Tak musím origo demontovat....

Vloženo (editace)

Máš parádního Rumíka, jen ten dekor na sedačkách mi vrtá hlavou, že by byl už v roce 2006, jestli už nemáš nové sedačky, ale možná mám halucinace . Kouknu na svého, oni jsou možná dva takovéto velmi podobné dekory, a to už bych se v tom vůbec nevyznal  :kol-28:

Editováno: , autor: dick
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Výpis výbavy - kódů

E0A = Žádné akční provedení

1D0 = Bez závěsného zařízení - doděláno

5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické

5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní

1KK = Kotoučové brzdy zadní

6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu

1AT = Elektronický program stability ESP

3FG = Prosklená střecha

1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul.

1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny

H1F = Pneumatiky 195/55 R15 85H

4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce

4R3 = Elektrické ovládání oken

5KP = Tři samostatná sedadla v 1. řadě

4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný

4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag

4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací

8L3 = Střešní anténa

J1P = Baterie 220A (44Ah)

7AA = Imobilizér elektronický

8GG = Alternátor 110A

G40 = Tlumení přední

9AP = Automatická klimatizace - Climatic

8RM = 8 reproduktorů (pasivní)

7Q0 = Bez navigačního přístroje

8UA = Rádio s CD

8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu

8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu

4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem

B01 = Země typových zkoušek-NĚMECKO

G40 = Tlumení přední

QN3 = Zásuvky pod předními sedadly

3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel

9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů

Q1A = Normální sedadla vpředu

7X1 = Pomocné parkovací zařízení

9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu

8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný)

7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče

3GA = Bez nákladové podlahy

QG1 = Prodloužený servisní interval

00G = kód nenalezen :-(

L05 = Okruh pérování 05

F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení

3S0 = Bez střešního nosiče - právě dodělán

Vloženo (editace)

Tu klimu, jestli se nepletu, tak i podle fotek máš nějakou "polo automatickou" jen bez toho displeje, protože čistě manuální nemá cejchovanou teplotu ve stupních. Navíc na tvé fotce na první stránce jde vidět i díra, kde je teploměr v interieru (vedle tlačítka klimatizace) takže čistě manuální nemáš  ;)

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Má Climatic, poloautomatickou. Neumí to nastavit konkrétní stupně, ale umí to držet stálou teplotu! S facelitem se již nevyrábí. Dělá se jen poctivý manuál, nebo Climatronic. Byla to finančně pro spoustu lidí zajímavá volba, tak to zarazili :-(

Vloženo

ja som mal panoramaticku strechu na predošlom aute, ale do toho sa človek zamiluje. Najužasnejšie je keď sa vezieš na zadných sedadlách v tme a nad hlavou ti ubiehajú jemne osvietené stromy keď ideš cez nejaky úsek cez les, alebo to isté cez deň keď je mráz na stromoch...krasa :D

mimochodom pekný kúsok :)

:kol-47:

Vloženo

Né že bych si na to netroufl, ale stejně to chce odvahu takhle vrtat do auta, zvláště když máš jen jeden pokus. To chce velkou logistickou přípravu :-)

Dobrá práce  :kol-47: 

Vloženo

Room má potíž v tom, že ty hagáče jsou do oblouku a relativně krátké. Když ho(box) moc vystrčíš dopředu, tak box mává každému na pozdrav a když je víc vzadu, tak zase díky zalomenému víku nevlezeš do kufru. Chce to když už tak tu placku čtveratou a lyže do klasických smetáků.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...