Leden 5, 201411 r Ten vzor se libí i mě .. A s vyhřívání je take super, sedět si v zimě v teple, než začne auto topit .. Jen mě teď zaujala ta přední loketka, co to na ní je za pásku, že by nějaké vylepšení??
Leden 5, 201411 r Autor Bohužel vršek utržený a ve ŠA mi řekli jen komplet za nehorázdnou pálku... tak opraveno prozatím....
Leden 5, 201411 r otazka je co vsetko mas na tom hornom dieli polamane .. ten vrch sa da kupit samostatne .. mrkni na bazare po nete .. ja som kupil za cca 20e v "kozi" novu ( tu je trochu vidiet )(pokazil sa mi zamok a loketka uz bola dost odrana tak som kupil cely novy vrch ) vymena je sice trochu narocna .. ale da sa Upraveno Leden 5, 201411 r od LUKY-007
Leden 5, 201411 r Autor jj hledám... Našel jsem celou komplet za 1094,- to jde né? Upraveno Leden 10, 201411 r od crazyduke
Leden 22, 201411 r Autor Tak jsem namontoval denní svícení homologované od fa. Mycarr, jen mě mrzí, že světla po rozsvícení parkovaček pohasnou a svítí jako poziční světla, ale je to takhle holologované, tak se uvidí.... Ještě zjišťuji jestli tím pádem můžu nebo dokonce musím odstranit origo parkovačky... Dále jsem vyměnil zámek kufru a už to fungy jak má.... už jen sehnat ten POWER LED CHIP do kufru za rozumný peníz.. Upraveno Prosinec 8, 201410 r od crazyduke
Leden 23, 201411 r Autor Když mě to zepředu pak večer připadá jak vánoční stromek a v silničním zákoně je (nebo aspoň bylo) že počet osvětlení je jeden pár... nebo tak nějak No projedu to a uvidím.... Nalezeno: Prováděcí vyhláška 341/2002 Sb. se zabývá světelnými zařízeními vozidel v § 18. Pro světelná zařízení na vozidle vyžaduje homologaci a povoluje je používat jen ve stanoveném počtu a druhu a stanoveným způsobem - § 18 uvádí - Na vozidlech kategorie M, N, O, L, T, OT nebo S se mohou užívat jen takové světelné zdroje a zařízení (i co do počtu), která jsou pro daný druh a kategorii vozidla předepsána nebo povolena. Pro škoda roomster je předepsán 1 pár obrysových světel. Tak musím origo demontovat.... Upraveno Leden 23, 201411 r od crazyduke
Leden 25, 201411 r Máš parádního Rumíka, jen ten dekor na sedačkách mi vrtá hlavou, že by byl už v roce 2006, jestli už nemáš nové sedačky, ale možná mám halucinace . Kouknu na svého, oni jsou možná dva takovéto velmi podobné dekory, a to už bych se v tom vůbec nevyznal Upraveno Leden 25, 201411 r od dick
Únor 3, 201411 r Autor Výpis výbavy - kódů E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení - doděláno 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KK = Kotoučové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FG = Prosklená střecha 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H1F = Pneumatiky 195/55 R15 85H 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R3 = Elektrické ovládání oken 5KP = Tři samostatná sedadla v 1. řadě 4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag 4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací 8L3 = Střešní anténa J1P = Baterie 220A (44Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GG = Alternátor 110A G40 = Tlumení přední 9AP = Automatická klimatizace - Climatic 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8UA = Rádio s CD 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B01 = Země typových zkoušek-NĚMECKO G40 = Tlumení přední QN3 = Zásuvky pod předními sedadly 3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel 9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů Q1A = Normální sedadla vpředu 7X1 = Pomocné parkovací zařízení 9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu 8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný) 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GA = Bez nákladové podlahy QG1 = Prodloužený servisní interval 00G = kód nenalezen :-( L05 = Okruh pérování 05 F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 3S0 = Bez střešního nosiče - právě dodělán Upraveno Únor 24, 201411 r od crazyduke
Únor 3, 201411 r Tu klimu, jestli se nepletu, tak i podle fotek máš nějakou "polo automatickou" jen bez toho displeje, protože čistě manuální nemá cejchovanou teplotu ve stupních. Navíc na tvé fotce na první stránce jde vidět i díra, kde je teploměr v interieru (vedle tlačítka klimatizace) takže čistě manuální nemáš Upraveno Únor 3, 201411 r od Galvi
Únor 3, 201411 r Má Climatic, poloautomatickou. Neumí to nastavit konkrétní stupně, ale umí to držet stálou teplotu! S facelitem se již nevyrábí. Dělá se jen poctivý manuál, nebo Climatronic. Byla to finančně pro spoustu lidí zajímavá volba, tak to zarazili :-(
Únor 5, 201411 r ja som mal panoramaticku strechu na predošlom aute, ale do toho sa človek zamiluje. Najužasnejšie je keď sa vezieš na zadných sedadlách v tme a nad hlavou ti ubiehajú jemne osvietené stromy keď ideš cez nejaky úsek cez les, alebo to isté cez deň keď je mráz na stromoch...krasa mimochodom pekný kúsok
Únor 7, 201411 r Autor Jasný pokusím se pořídit fotodokumentaci... Zatím je tu bílo - 1°C uvidím odpolko.... Dnes jsem namontoval hagusy, (cca 12°C) pořídil jsem fotodokumentaci a jdu vložit vše do tématu http://forum.skodahome.cz/topic/126660-hagusy-montáž-demontáž/ Tady jen ochutnávka... Upraveno Únor 9, 201411 r od crazyduke
Únor 9, 201411 r Né že bych si na to netroufl, ale stejně to chce odvahu takhle vrtat do auta, zvláště když máš jen jeden pokus. To chce velkou logistickou přípravu :-) Dobrá práce
Únor 9, 201411 r Autor Jj, hlavně praktické důvody. Dnes jsem si zapůjčil box od souseda a docela mě to zarazilo.... Thule ocean 780... rozměry 198 cm - 78 cm - 42 cm - ohromný...
Únor 9, 201411 r Room má potíž v tom, že ty hagáče jsou do oblouku a relativně krátké. Když ho(box) moc vystrčíš dopředu, tak box mává každému na pozdrav a když je víc vzadu, tak zase díky zalomenému víku nevlezeš do kufru. Chce to když už tak tu placku čtveratou a lyže do klasických smetáků.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.